Formular de înscriere - Conferința Raționalilor 2017
A VI-a ediție a Conferinței Raționalilor va avea loc în perioada 2-3 septembrie 2017 la Hotel Premier din Cluj-Napoca. Tema ediției este ”Umanismul în România”, iar speakerii vor aborda subiectul din diverse perspective. Astfel, vom discuta despre libertatea de exprimare și limitele ei, despre migrare, despre drepturile omului, despre extremism și multe alte subiecte interesante.

Printre speakeri se vor număra:
Jud. Dr. Cristi Danileț - Judecător și militant pentru educaţia juridică a cetăţenilor, pentru independenţa şi responsabilitatea justiţiei. În cadrul conferinței va vorbi despre „Demnitatea omului și libertatea de exprimare”

Lect. Univ. Dr. Călin Goina - sociolog. În cadrul conferinței va vorbi despre "Raționali vs. iraționali: tentația "științismului" la ateii de azi"

Diana Sabău și Vlad Popa - activiști LGBT. În cadrul conferinței vor vorbi despre "Cuplurile de același sex și legislația din România"

Lect. Univ. Dr. Casian Popa - fondator al Institutului de Turcologie și Studii Central Asiatice din Cluj. În cadrul conferinței va vorbi despre "Secularismul în Turcia, de la Ataturk la Erdogan"

Taxa de participare este de 120 de lei și include participarea la conferință, coffee breaks și mesele de prânz.

Taxa de participare se poate achita până pe 1 septembrie prin transfer bancar în contul RO68 INGB 0000999903007754, deschis la ING Bank, pe numele ASUR.

Ediția din acest an este organizată de ASUR - Asociația Secular-Umanistă din România și Asociația Umanistă Română. Vă așteptăm cu drag!

Numele:
Your answer
Adresa de email:
Your answer
Localitatea:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms