Regisztráció - DiabKupa és Sportágbemutató
A DiabKupa és Sportágbemutató egy olyan sportesemény, amelyet hagyományteremtő módon, első alkalommal rendezünk idén. A rendezvény célja, hogy az ország különböző részein élő cukorbeteg gyerekek, fiatalok egy játékos sportesemény keretében találkozzanak sorstársakkal.
A rendezvény fontos üzenete, hogy felhívjuk a figyelmet a sport jótékony hatására, és megmutassuk, hogy a diabétesszel élő gyermekek és felnőttek megfelelő diabétesz kezelés mellett teljes életet képesek élni.

A rendezvény célja, hogy az ország különböző részein élő cukorbeteg gyerekek, fiatalok egy játékos sportesemény keretében találkozzanak sorstársakkal, miközben lehetőséget kap a helyi közösség, gondozó csapat az összetartozás erősítésére a közös kikapcsolódás és saját csapatok delegálása által.
A rendezvény fontos üzenete, hogy felhívjuk a figyelmet a sport jótékony hatására, és megmutassuk, hogy a diabétesszel élő gyermekek és felnőttek megfelelő diabétesz kezelés mellett teljes életet képesek élni.

Tervezett programjaink között szerepel több különböző játékos verseny: korosztályos mini futball bajnokság, röplabdabajnokság, akadályverseny, sorverseny, stb. Ezekre a programokra várjuk a Gondozók által összeállított csapatokat. A legeredményesebb gondozói csapatot vándorserleggel és ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A rendezvényen folyamatosan, egymással párhuzamosan több rövid versenyre, játékos feladatok megoldására hívjuk a családokat, akik a saját Gondozójukat képviselik. A feladatok, versenyek összeállításánál figyelembe vesszük a korosztályi adottságokat, így óvodás kortól kezdve már mindenki aktívan be tud kapcsolódni a versenybe. Minden résztvevő érmet kap, és a legeredményesebb gondozói csapatot vándorserleggel és ajándékcsomaggal jutalmazzuk!
Email *
Név *
Magadat is beleértve hány főt regisztrálsz? Kérjük, csak számot adj meg! *
Magaddal együtt kívül kiket regisztrálsz? Kérjük add meg a keresztnevüket és az életkorukat! *
A diabéteszes résztvevő hány éves? *
Diabétesz gondozó, diabetológus *
Milyen programon szeretnétek részt venni? *
Required
Ha részt szeretnétek venni a gyerek focizáson, van már csapatotok? *
Required
Szeretnél indulni a felnőtt Futsal Kupán? *
Honnan hallottál a rendezvényről? *
Required
Tudomásul veszem, hogy adataimat a Sportos Cukorbetegek Egyesülete kizárólag az eseményhez kapcsolódó tevékenységekhez fűződően kezeli. Kifejezetten hozzájárulok, hogy rólam és a velem érkezőkről fénykép- és videófelvételek készüljenek, azokon megjelenjünk, illetve azokat a Sportos Cukorbetegek Egyesülete a továbbiakban felhasználja. A résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy