Prijavnica za članstvo
POMEMBNO: Z izpolitvijo in oddajo prijavnice za članstvo izjavljate, da poznate in sprejemate statut društva in želite postati član_ica Društva za Združene narode za Slovenijo. Po končanem vnosu podatkov boste prijavnico prejeli na naveden e-poštni naslov, katero nam podpisano pošljite nazaj po e-pošti ali po pošti.

Statut društva: www.unaslovenia.org/sites/default/files/STATUT%20Drustva%20-%2023032011.pdf

Kratka predstavitev društva: https://drive.google.com/uc?export=download&id=1mlT1FilWdOgAOw8JJtNG1r9fE-PtAfri

Spletna stran: www.unaslovenia.org / FB: www.facebook.com/UNASlovenia
Priimek *
Ime *
Naslov, pošta in kraj *
Navedite naslov, na katerega želite prejemati pošto.
E-pošta *
Telefonska številka
Državljanstvo *
Rojstni datum *
Člani društva v starostni skupini od 15 do 29 let bodo avtomatično tudi sestavni del mladinske sekcije.
MM
/
DD
/
YYYY
Status *
Status vpliva na višino članarine (glejte spodaj).
Pojasnitev statusa
Navedite ime delodajalca oz. izobraževalne ustanove ali pojasnite odgovor "Drugo".
Sodelovanje
Pod okrilje mladinske sekcije spadata tudi upravljanje MUNSC (Model United Nations Slovenia Club) in koordinacija prostovoljcev. V kolikor ste zainteresirani za pridružitev MUNSC in/ali skupini prostovoljcev društva, prosimo označite:
Članarina *
Prostovoljci in brezposelni so oproščeni plačila članarine, dijaki, študenti in upokojenci pa plačajo polovično članarino. Letno članarino 20 EUR bom poravnal_a (podatke za plačilo prejmete na zgoraj naveden e-poštni naslov):
Soglasje za uporabo osebnih podatkov *
Soglašam, da lahko, v skladu z določili Splošne uredbe o varovanju osebnih podatkov, Društvo za ZN za Slovenijo, in, kadar je to relevantno, Mladinska sekcija in MUNSC, ki sta del društva, navedene podatke uporablja za evidentiranje članstva, odmerjanje in spremljanje plačevanja članarine in za obveščanje o dogodkih in dejavnostih društva ter o drugih zadevah, ki sovpadajo z namenom in cilji društva, opredeljenimi v 4. členu statuta društva. Podatkov ne delimo s tretjimi osebami. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.
Kako naprej
Izpolnjeno prijavnico in podatke za plačilo članarine boste prejeli na naveden e-poštni naslov. Prijavnico natisnite, podpišite in nam jo pošljite nazaj po e-pošti (sken) ali po pošti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy