AANMELDEN RODE ONDERNEMERS BIJEENKOMST 16 JANUARI AS

LEER ONS KENNEN! WORDT ACTIEF ! RODE ONDERNEMERS NIEUWJAARS BORREL

De Rode Ondernemers willen u graag leren kennen. Kom kennismaken, luisteren of wordt actief.

Wij geloven dat ondernemers de motor zijn achter de kentering van deze recessie. Wij geloven dat de PvdA de partij is juist voor ondernemers en ondernemerschap. Echter we zien ook dat nog lang niet in onze partij deze visie deelt.

Daarom een korte kennismaking met ons door een korte presentatie door de voorzitter van de Rode Ondernemers en zelf ondernemer Remco Boas en vervolgens luisteren we naar de visie van de PvdA fractie inzake ondernemerschap middels een korte presentatie door Mei Li Vos. Hierna zullen we middels een informele borrel elkaar nader leren kennen.

Datum : 16 januari 2013 aanvang 20.00 uur
Plaats : Societeit LANX , NZ-Voorburgwal 167 Amsterdam (www.lanx.nl )
Toegang: Gratis

Meld u in ieder geval aan om op de hoogte te blijven van de Rode Ondernemers : formulier

Rode Ondernemers hebben twee eigenschappen met elkaar gemeen: Zelfstandig ondernemer en Lid van de PvdA. Wat willen we bereiken? De Rode Ondernemers zijn voor ondernemerschap met PvdA-signatuur. De Rode Ondernemers hebben elkaar gevonden omdat zij samen van mening zijn dat binnen de PvdA het ondernemersgeluid te weinig gehoord wordt. De PvdA mag ondernemender, er mogen meer ondernemers (actief) lid worden van de PvdA (of erop stemmen). De PvdA moet meer rekening houden met de ondernemers. Er moet meer bewustzijn over ondernemerschap binnen de partij komen.

    This is a required question
    This is a required question