Indoortrainingen Turnkring Geluwe WEEK 2: 15/06/2020 - 21/06/2020
Beste ouder(s),
Beste gymnasten,

Turnkring Geluwe evalueerde de opstart van de trainingen positief. We zijn daarom ook heel blij om ook voor de recreatieve groepen 1 training in de week aan te bieden. Enkel het eerste & tweede kleuter start niet opnieuw op wegens organisatorische redenen.
Omdat er nog gevraagd wordt om een minimaal aan materiaal te gebruiken, ligt de focus tijdens deze trainingen op kracht en conditie.
Aangezien ons seizoen in principe ten einde liep begin juni en omdat veel trainers momenteel examens hebben, is het niet mogelijk om een aanbod te voorzien voor elke individuele trainingsgroep. Daarom worden de trainingen volgens leeftijdscategorieën aangeboden. De trainingen vinden plaats in de grote zaal van sportcomplex Ter Linde.

Stad Wervik voorziet op de momenten dat er trainingen worden georganiseerd door Turnkring Geluwe in de beschikbaarheid van een toilet, de beschikbaarheid van EHBO-materiaal, de aanwezigheid van een zaalwachter en de aanwezigheid van een hygiëne corner. Kleedkamers kunnen niet worden gebruikt. Signalisatie wordt voorzien. Denk eraan dat kleedkamers niet toegankelijk zijn.
De heropstart van de trainingen indoor is toegelaten. Toch blijven we vragen we naar een mailadres en telefoonnummer zodat we iedereen kunnen contacteren indien nodig.

Om ieders veiligheid te garanderen vragen we om volgende afspraken te respecteren:

- De ouders zetten hun kind af bij de start van de training. Het is niet toegelaten om tijdens de training als ouder aanwezig te zijn. Zet je kind op het juiste uur af en kom ze ook stipt terug oppikken, zo vermijden we drukke momenten tijdens de wisseluren. De trainingsuren werden zo opgesteld dat een overlap van 2 trainingsgroep na elkaar zoveel mogelijk vermeden kan worden.

- Elk kind voorziet een opvouwbaar matje, turnmatje of handdoek

- Per trainingsgroep respecteren we het maximum van 20 deelnemers, inclusief trainers.
! Indien je de inschrijving in een latere stap niet meer kan bevestigen, betekent dit dat de maximumcapaciteit van de groep reeds bereikt is.

- Een inschrijving telt enkel en alleen voor de week waarvoor ingeschreven wordt.

Deze trainingen lopen gedurende de maand juni. Voor verdere trainingen wachten we de verdere maatregelen af.
Email *
Tefoonnummer waarop we u kunnen bereiken indien nodig? *
Naam gymnast die je wenst in te schrijven *
Ik verklaar dat ik bovenstaande afspraken heb gelezen en begrepen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy