Radionica: Kako poboljšati prodaju stavljanjem klijenta u fokus
Jednodnevna radionica pruža mogućnost firmam svih veličina da saznaju kako da inoviraju svoje prodajne procese i u njih uvedu klijenta kao centralnu figuru.

Fokus radionice je na unapređenju svakog od delova prodajnog procesa - od nalaženja potencijalnih klijenata (lead generation i marketing), prodajnog procesa (sales) do kontinuirane podrške korisnicima (success i support).

Neke od tema kojima će se radionica baviti: šta su klijentova očekivaja u današnje vreme, kako se vaši procesi poklapaju sa klijentovim putem, kako da obezbedite da svaka vaša interakcija sa klijentom daje neku vrednost, kako da napravite tim tako da on lako skalira, kako da obezbedite protok znanja i informacija bez obzira da li se radi o centralizovanom ili distribuiranom prodajnom timu i kako voditi ovakav prodajni tim.
Gde:
ICT Hub Playground, utica Kralja Milana 10 (ulaz iz Devojačkog parka)
Kada:
Četvrtak, 14.11.2019. od 09:00h - 17:00h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Kako ste čuli za predavanje: *
Your answer
Vaša E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse