Aanvragen gemeentegids
Met dit formulier kunt u, als gemeentelid van de Protestantse Gemeente te Drachten, onze gemeentegids aanvragen.

Achtergrond
De Werkgroep Communicatie heeft voor de Protestantse Gemeente Drachten – dus voor alle gemeenteleden - een Gemeentegids PGD samengesteld. De gids geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste informatie van de gemeente.

Getracht is de informatie, als contactadressen, telefoonnummers en email-adressen van functionarissen, overzichtelijk weer te geven. Persoonlijke (leden) informatie kunt u hierin niet terugvinden. Dat heeft te maken met de huidige wetgeving ten aanzien van privacy. Mocht u fouten en/of aanpassingen voor deze gids willen doorgeven, dan kan dat naar gemeentegids@pgdrachten.nl.

Alleen als lid van de Protestantse Gemeente Drachten kunt u deze gids krijgen voor eigen gebruik. Vult u hiervoor éénmalig onderstaand formulier in.

Zodra er de nodige mutaties zijn, krijgt u een nieuwe aangepaste uitgave toegestuurd. Natuurlijk kunt u dan de vorige verwijderen.

AVG:
Naast uw e-mailadres vragen wij extra gegevens i.v.m. de verificatie van uw lidmaatschap. Verificatie van uw lidmaatschap is noodzakelijk i.v.m. de inhoud van de gemeentegids, waardoor de AVG aanvullende eisen aan ons stelt.

De gegevens die u via dit formulier verstrekt worden uitsluitend bewaard in de verzendlijsten van de gemeentegids en zullen worden verwijderd zodra u zich afmeldt voor de gemeentegids.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor- en achternaam inclusief evt. tussenvoegsels *
Straat en huisnummer met evt. toevoegingen *
Postcode en woonplaats *
Telefoonnummer *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Protestantse Gemeente te Drachten. Report Abuse