Formular de înregistrare
Super oportunitate pentru tinerii din localitățile raionului Ialoveni! Începem toamna cu un atelier de instruire în scrierea proiectelor. Ne-am gîndit că ai nevoie de ajutor pentru a aplica la runda a XXI-a a Programului de granturi mici. Participarea este gratuită, iar șansele sînt mai mari de a cîștiga pînă la 10 mii lei pentru proiectul tău.

În zilele de 05 şi 06, 12 și 13 septembrie 2020 (10.00 - 16.00), în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni, se va desfăşura atelierul de instruire pentru tineri privind scrierea şi elaborarea proiectelor. Membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni vor explica pas cu pas cum se completează formularul de aplicare, cum se definesc obiectivele, cum se detaliază planul de acţiuni şi cum se întocmeşte bugetul proiectului. Detalii pe pagina web www.fondultinerilor.md

Doritorii de a participa la instruire este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului pînă la data de 02 septembrie 2020.

Cheltuielile de transport şi alimentare vor fi suportate de organizatori.

Menționăm că vom lua toate măsurile în conformitate cu legislația în vigoare pentru a asigura confidențialitatea datelor personale indicate de Dvs. în formular, acestea vor fi utilizate strict de către organizatori pentru aspecte de logistică și comunicare cu paticipanții la eveniment.
1. Nume, prenume: *
2. Vârsta (sunt eligibili tinerii cu vîrsta 14 - 35 ani): *
3. Localitatea (atelierul este adresat doar tinerilor din localitățile raionului Ialoveni): *
4. Ocupația, instituția de învățămînt sau locul de muncă: *
5. Telefon de contact: *
6. E-mail: *
7. Profil de Facebook sau Odnoklassniki: *
8. Ai deja o idee de proiect pe care dorești să implementezi cu suportul Fondului pentru Tineri Ialoveni? *
9. Ai mai participat la un asemenea atelier de instruire organizat de Fondul pentru Tineri Ialoveni? *
10. Ești disponibil(ă) să participi cel puțin 2 zile la instruire? *
Vă mulțumim pentru completarea acestui formular și interesul Dvs. de a participa la atelierul de instruire! Vă vom contacta în curând!
Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească "Eco-Răzeni" în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni și sprijinul financiar al Fundației Est-Europene din resursele Suediei.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy