European Open 2019 Vapaaehtoisten ilmoittautuminen
Loistavaa! Olet löytänyt tänne saakka. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi European Open 2019-tapahtumaan täyttämällä alla oleva lomake.

Kun olet täyttänyt lomakkeen ja lähettänyt sen (Muista klikata "Submit" lomakkeen lopussa lähettääksesi vastaukset!), saat sähköpostiisi vahvistusviestin, mikä sisältää kaikki syöttämäsi tiedot. (1. kenttä, missä kysytään sähköpostiosoitetta on tästä vahvistusviestistä johtuen englanninkielellä.) Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein. Jos jokin on väärin, ota yhteyttä Jukka Teräkseen, niin korjataan tilanne.

Jos sinulla on Facebook-tili, voit liittyä European Openin vapaaehtoisille tarkoitettuun Facebook-ryhmään kunhan olet ensin ilmoittautunut vapaaehtoiseksi. Löydät ryhmän täältä: https://www.facebook.com/groups/europeanopenstaff/

Mikäli sinulla on asiaa tai kysyttävää, ota yhteyttä Jukka Teräkseen. Tavoitat hänet sähköpostitse osoitteesta jukka.teras@innovaeurope.com.

Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ikä *
Kuinka vanha olet heinäkuussa 2019?
Your answer
Paidan koko *
Jokainen vapaaehtoinen saa työpaidan. Valitse tippuvalikosta sinulle sopiva koko.
Kuulutko frisbeegolfseuraan?
Kerro mihin frisbeegolfseuraan kuulut. Jätä tyhjäksi, jos et ole minkään seuran jäsen.
Your answer
Minä päivinä voit osallistua talkoisiin? *
Valitse ne päivät, jolloin voit ja haluat olla mukana talkoissa. Laadimme henkilöstön työvuorot näiden tietojen perusteella. 11.-14.7. väliseksi ajaksi tarvitsemme avuksemme n. kourallisen vapaaehtoisia Amateur Openin ydinryhmäksi.
Required
Missä tehtävissä haluaisit toimia?
Voit valita niin kuin haluat. Jos kaikki käy, niin valitse kaikki tai jätä täysin tyhjäksi.
Onko sinulla aiempaa kokemusta vapaaehtoistöistä tapahtumassa?
Kerro missä tapahtumassa olet ollut mukana ja mitä olet siellä tehnyt.
Your answer
Oletko käyttänyt UDisc-sovellusta?
European Openin tulos- ja tilastokirjaukseen käytetään UDisc-sovellusta. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta (iOS) ja/tai Googlen Play-kaupasta. Mikäli sinulla on voimassaoleva PDGA-jäsenyys, saat UDisc Pron käyttöösi veloituksetta vuoden 2019 ajaksi. (Lisätietoja: https://www.pdga.com/announcements/udisc-pro-upgrade-now-available-pdga-members) Sovellus on aika helppokäyttöinen, joten kannattaa kokeilla sitä.
Onko sinulla taitoja tai pätevyyksiä, joista on hyötyä tapahtumissa?
Mainitse etenkin, jos sinulla on esim. ensiapukoulutus, järjestyksenvalvojakortti, olet kätevä käsistäsi, kokemusta spottaamisesta, tulospalvelusta... Käytännössä mitä tahansa mistä voi olla apua kisatehtävissä.
Your answer
Noudatatko erityisruokavaliota?
Kerro, jos olet allerginen jollekin elintarvikkeelle, tai jos muutoin noudatat jotain ruokavaliota. Jätä tyhjäksi, jos sinulla ei ole mitään rajoitteita.
Your answer
Majoitutko koululla? *
Tarjoamme vapaaehtoisille mahdollisuuden majoittautua radan läheisellä koululla 15.-22.7.2019 välisenä aikana. Lisätietoja koulumajoituksesta täällä: http://www.opendiscgolf.com/vapaaehtoisten-majoitus/
Kerro hieman itsestäsi & vapaa sana
Opimme mielellämme tuntemaan vapaaehtoisemme hieman paremmin. Voit myös hyödyntää tämän tilan, jos mieleesi on tullut jotain, mikä on syytä mainita.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service