Aanvraagformulier Accreditatie Vierdaagsefeesten 2020
Via dit formulier kunt u een accreditatie aanvragen om onder andere gebruik te mogen maken van de extra faciliteiten als mediavertegenwoordiger.

De algemene accreditatie is de gehele Vierdaagsefeestenweek geldig. De algemene accreditatie verleent geen toegang tot StevenskerkLive.

Er is voor StevenskerkLive een zeer beperkt aantal accreditaties per dag beschikbaar. Onze vaste partners hebben hierbij voorrang. U kunt voor het aanvragen van uw dagaccreditatie, maximaal drie dagen van uw voorkeur aangeven. We proberen hier met het toekennen zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Mediavertegenwoordigers die verslag willen doen van de Vierdaagse marsen (filmen, fotograferen, interviews) dienen daarvoor accreditatie aan te vragen bij de Stichting DE 4DAAGSE: www.4daagse.nl

Vult u alstublieft de onderstaande gegevens zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam *
Voornaam *
Achternaam *
Functie *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Naam medium / platform / organisatie *
Vul hier je url / weblink in
Wij publiceren: *
Wilt u een speciale dagaccreditatie aanvragen voor StevenskerkLive? Let op! Er geldt een beperkte toegang tot de kerk. *
Aanvraag dagaccreditatie StevenskerkLive (maximaal drie dagen van uw voorkeur aangeven)
Ophalen accreditatie *
Opmerkingen
Na toekenning van de aanvraag wordt de perspas toegestuurd per post of kan deze worden opgehaald. Dit is afhankelijk van bovenstaande keuze. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Suzanne Kuijpers, s.kuijpers@vierdaagsefeesten.nl of 024-3233163.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy