Correleert proactiviteit met financiële resultaten?
Vlaamse ondernemingen die hun commerciële werking willen verbeteren hebben weinig wetenschappelijke inzichten om zich op te baseren. Het academisch onderzoek dat zich bezighoudt met dit aspect van het bedrijfsleven is dan ook beperkt. Proactify stelde daarom een onafhankelijk onderzoek op om de uitwerking van verschillende verkoopsystemen op de financiële gezondheid van de onderneming onder de loep te nemen. Advieskantoor Van Havermaet en Trends Business Information worden als partners ingeschakeld om de resultaten te verwerken en analyseren.

Met dit onderzoek willen we ondernemingen helpen om empirisch inzicht te ontwikkelen in hun eigen commerciële werking, en om een objectief beeld te krijgen van de gevolgen van hun commercieel beleid. Om een statistisch accurate uitkomst te bekomen, hopen we op zoveel mogelijk input van ondernemers, CEO’s en managers.

Als dank voor uw deelname zullen de resultaten tijdens een exclusief event als eerste aan u gepresenteerd worden en ontvangt u hiervoor een VIP-kaart.

Alvast bedankt voor uw tijd. Wij kijken er alvast naar uit om de resultaten met u en de andere Vlaamse ondernemers te delen.

Belangrijk: Als u op pagina 5 (van de 8) bent, bent u klaar met het onderzoek. Het is echter wel belangrijk dat u erna verder klikt en op "verzenden" duwt wanneer u dat gevraagd wordt. Anders zullen uw antwoorden verloren gaan en dat zou zonde zijn van uw kostbare tijd.

Wat is uw voor- en achternaam? *
Your answer
Wat is uw geslacht? *
Wat is uw leeftijd? *
Your answer
Wat is de naam van uw onderneming? *
Your answer
Wat is de BTW-nummer van uw onderneming? (Graag invullen in het format BE 0123.456.789) *
Your answer
Welke functie oefent u uit binnen uw onderneming? *
Your answer
In welke sector bent u actief? *
Your answer
In welke regio (postcode) bevindt uw onderneming zich? *
Your answer
Hoeveel medewerkers telt uw onderneming? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service