Biztonság az informatikában
Adatkezelési nyilatkozat
Az ingyenes tananyag kitöltésekor Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Neumann Társaság (NJSZT), továbbiakban: Adatkezelő az Ön által ehhez megadott e-mail címét nyilvántartsa, kezelje, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén (pl. új tanagyag megjelenésekor, stb).

Az Adatkezelő annak érdekében, hogy mindenben megfeleljen a GDPR elvárásainak, ezúton részletesen tájékoztatja Önt személyes adatai kezelésével összefüggésben az adatkezelésről. Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linkekről érhető el:

https://njszt.hu/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tájékoztatjuk, hogy a megadott hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni, amennyiben nem szeretné, hogy személyes adatait a továbbiakban kezeljük és tároljuk a megadott cél érdekében. A hozzájárulás visszavonását az adatvédelmi tájékoztató alapján kérjük, hogy írásban jelezze felénk a Társaság elérhetőségeinek egyikén: https://njszt.hu/hu/kapcsolat
Adatkezelési nyilatkozat elfogadása *
Biztos mindent megteszel, hogy biztonságosan mégis kényelmesen használd géped, odafigyelsz, nehogy adataid illetéktelenek kezébe kerüljön. Egy ajánlott videó után néhány játékkal felmérheted mennyire vagy körültekintő közösségi oldalak használata, játék vagy munkád során. Nézd meg a videókat, gyűjts ki és próbáld ki a bennük elhangzó ajánlott linkeket!
Oldd meg az alábbi oldalon található anagrammákat, vagyis rakd helyes sorrendbe a betűket! https://wordwall.net/play/1781/472/322
Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy