Cirkel Markt Deelname
CirkelMarkt is een samenwerking van de gemeente en enkele lokale ondernemers uit Amsterdam Oud West en heeft als doel heeft het ontwikkelen van een circulaire economie in de Bellamybuurt, met name rond de Ten Katemarkt. CirkelMarkt stimuleert het het hoogwaardig hergebruik en opwaarderen van afval van ondernemers op en rondom de markt, en promotie en verkoop van nieuwe, circulaire producten. Ook doen we een pilot met enkele producten die gemaakt zijn van reststromen van de markt, zoals zeep gemaakt van sinaasappelschillen en oesterzwammen van koffieresten.
Email address *
Naam
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Naam onderneming
Your answer
website / link
Your answer
Wie doen er al mee?
De Maker Store en Amsterdam Made zijn betrokken bij het opzetten van een netwerk van duurzame Amsterdamse makers. Er gebeurd al heel veel! Met de circulaire ondernemers willen we in de toekomst de circulaire economie in het Hallenkwartier verstevigen: dit zou betekenen de verkoop van circulaire producten, en indien mogelijk gecombineerd met de inname van ‘afval’ (grondstoffen) voor hergebruik - zo neemt stichting DENIM spijkerbroeken in voor hergebruik, worden sinaasappelschillen (+koffieprut) door Bee Blue omgezet in zeepproducten, koffieprut door GRO Holland in oesterzwammen (en daarvan kroketten en bitterballen) en gaat de marktbakker brood bakken van een restproduct van het bierbrouwproces.

Maar wat zou jij kunnen en willen doen? Denk met ons mee, doe met ons mee, en maak van de Ten Kate Markt een voorloper in de aantrekkende circulaire economie van Amsterdam.

Waarom wil je mee doen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of And The People. Report Abuse - Terms of Service