Inschrijfformulier nieuw lid WV Otto Ebbens
Ledenadministratie;
De ledenadministratie wordt gevoerd door Harold Piersma secretaris. Dit betekent dat aan- en afmeldingen bij hem moeten plaatsvinden. Afmeldingen moeten ontvangen zijn voor 1 december voor afloop van het kalenderjaar, anders ben je voor het jaar erna gewoon lid en verplicht tot het betalen van contributie. E-mail voor vragen omtrent aanmelding: info@wvottoebbens.nl. Voor afmelden lidmaatschap kan hetzelfde email adres gebruikt worden.
Indien er geen automatische incasso gewenst is, wordt de contributie met 5 Euro verhoogd. Het bestuur of/en leiding kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel en/of materiële schade veroorzaakt tijdens de trainingen.


Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Toevoeging op huisnummer
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
Geboortdatum *
dd-mm-jjjj
Your answer
Tel.nr. of mob.nr. *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Soort lid *
Bank of gironummer *
LET OP: Vul hier je IBAN nummer in
Your answer
Ik ga akkoord met automatische incasso *
Als je niet akkoord gaat wordt de contributie met €5,- verhoogd i.v.m. administratiekosten
Vrijwilliger of actief inzetten bij vereniging *
Zonder vrijwilligers kunnen we de club niet draaiende houden, daarom ''verplichten'' we leden/ouders om taken binnen de club te voldoen zodat we WV Otto Ebbens draaiende kunnen houden. Graag vrijwilligersvragen aankruisen, een van de bestuursleden zal indien nodig contact met u opnemen.
In het kader van de privacy wetgeving ga ik akkoord met de onderstaande punten. 1: Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de ledenadministratie. 2: Van de club ontvang je uitnodiging, informatie en nieuwsberichten. 3: Foto- en beeldmateriaal kan worden gebruikt voor nieuwsberichten op de website, sociaal media ter promotie van de vereniging. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.