Velebit- nedjelja, 19. 07. 2020.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do popunjenja (16 mjesta). Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Cijena prijevoza osobnim automobilom je oko 200 kn. Ulaz u Nacionalni park Sjeverni Velebit je 30 kn. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Ilija Višić (098/562-986) i Zlatko Mihocek (091/755-2702). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča kao i svih epidemioloških mjera propisanih od strane nadležnih tijela. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Prezime *
Broj telefona *
Mjesto polaska *
Čakovec (Parkiralište Euro-Unit) - 5:00 h
Da li možete voziti svojim autom? *
Ide se osobnim automobilima pa moramo ustanoviti na koliko automobila i vozača možemo računati. Vozač koji vozi svojim automobilom ne plaća troškove putovanja.
Planinarsko društvo *
Planinarska društva prema postojećem Zakonu o pružanju usluga u turizmu smiju organizirati izlete samo za članove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) sa plaćenom članarinom (članskom markicom) za tekuću godinu. Zbog toga vas molimo da potvrdite da ste član nekog planinarskog društva sa plaćenom članarinom (markicom) za tekuću godinu.
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza je oko 200 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta. Cijena ulaska u Nacionalni park Sjeverni Velebit je 30 kn.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva, kao i u tiskanim i elektroničkim medijima za potrebe promocije Društva i planinarstva u cjelini.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy