Jobbaranmälan Ettans Fest 2:a oktober
Kära, älskade jobbarintressent!

Det är klart du ska vara med på sektionens största fest i år, och att du ska göra den möjlig. Du som jobbar får massa uppmuntran, gratis mat och vår eviga tacksamhet, utöver det att du får uppleva de inre processerna i skapandet av denna grandiosa sittning! Det finns några olika saker du kan jobba med:

Servering: Maten koordineras centralt medan du får en begränsad grupp människor att servera till. Du behöver inte vara expert på servering utan vi kommer hålla ett litet infopass innan där vi förbereder dig för att genomföra serveringen med elegans. För att kvällen ska bli så rolig för dig som möjligt ger vi dig mängder med uppmuntran samt trevligt sällskap i serveringsteamet - är det någon särskild du vill jobba med kan du till och med önska det nedan. Allt för att sittningen ska bli så lyckad som möjligt, både för gästerna och för dig!

Dekor: I år kommer alla sittningslokaler att behöva smyckas överdådigt. Det behövs både de som jobbar tidigare på dagen för att sätta upp dekorationerna och de som hjälper till med förberedelser inför. Även förslag på design och pysseltips hade uppskattats. Man måste absolut inte vara den mest händiga eller konstnärliga för att hjälpa till - alla är välkomna!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Exempelvis Över Föhs
Detaljer
Serveringen jobbar under själva sittningen med att servera. De städar sedan undan inför eftermingel. Under efterminglet byts serveringen av i baren och minglar själva/vilar. Efter kvällens slut hjälper de till att städa. Alltså lågintensivt arbete mellan ca 23 till 01.

De som jobbar med förberedelse under dagen och att skapa dekor jobbar innan sittningen med tilldelade arbetsuppgifter.
Jag vill... *
Required
Årskurs
Fysik- eller annan årgång om applicerbart
Specialkost
Lämna blank om ingen specialkost.
Förslag på uppmuntran
När jag jobbar gillar jag att äta/dricka...
Jag jobbar gärna tillsammans med...
Under sittningen kommer jobbet ske i mindre jobbarlag med ansvar olika saker eller servering på olika ställen
Nominering av andra jobbare
Kommer du på nån som vi borde försöka dra i för att hen skulle tycka det vore kul att jobba?
Jag kan komma på jobbar-kickoffen torsdagen 30:e september kl 18.30-20.30 *
Mötet planeras ske i festkvällens arbetsgrupper med central information. Mer info kommer!
Övriga frågor?
Om du vill lägga till nånting som vi inte har frågat om kan du göra det här
Behandling av personuppgifter
Fysiksektionen behandlar dina personuppgifter enligt vår Personuppgiftspolicy som finns att läsa på f.kth.se/personuppgifter.
Bilder? *
Under det här arrangemanget tar vi bilder som sparas och sedan publiceras offentligt via Fysiksektionens kommunikationskanaler. Om du motsätter dig denna behandling kan vi komma att behöva ta en bild på dig för att i efterhand kunna säkerställa att inga bilder sparas. Det går alltid att be om att vi plockar bort enskilda bilder.  Är det okej att vi sparar och sprider bilder på dig?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Fysiksektionen. Report Abuse