Tinerii în arena - formular de înscriere
Înscrierile s-au încheiat. Dacă vrei să primești acces la discuția live, completează formularul iar la final vei găsi linkurile unde poți vizualiza conversația în timp real. Notează-ți în agendă ora 18:00 și atunci te așteptăm acolo.
-------

Dacă și tu ești unul din acei tineri care este interesat de antreprenoriat, bine ai venit în club...sau în arenă cum îi spunem noi. Avem pregătiți 5 "lei", 5 dintre cei mai cunoscuți și de succes antreprenori din România care vor veni să împărtășească cu tine bunele și relele din antreprenoriat: ce înseamnă să fii antreprenor, cum gândește un antreprenor, de ce ai nevoie ca să construiești un business de succes și cum poți să obții investiții în afacerea ta.

6 din 10 tineri afirmă că principala problemă pentru ei este accesul la resurse financiare iar 1 din 4 tineri și-ar începe un business dacă ar găsi resursele financiare. Există varianta de a strânge bani de la cei 3P (părinți, prieteni și alți proști) , fonduri europene sau ... investitori. "Leii" noștri vor împărtăși cu tine ce înseamnă să faci un business, ce presupune defapt intrarea în antreprenoriat pentru un tânăr și totodată ce trebuie sa facă un tânăr pentru a primi o investiție.

5 antreprenori de renume și unii dintre cei mai populari investitori și-au rezervat în agenda seara de 24 noiembrie, între 18:00 și 20:00 să vină să împărtăsească cu tine sfaturi și tips&tricks despre ce trebuie să faci în călătoria ta antreprenorială și cum să obții finanțare pentru ideea ta de business. Tu ești pregătit?
Ai un cod de la un prieten pe care să îl introduci? Sau cum ai aflat de noi?
Dacă ai primit formularul de la un prieten și te-a rugat să introduci numele sau ai aflat de el de la o organizație sau dintr-un grup, o poți face aici :)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundatia Romanian Business Leaders. Report Abuse