Hållbart byggande och moderna byggsystem - Spar tid, spar pengar, spar miljö
Det moderna byggandet kräver nytänkande för att spara tid, pengar och framförallt miljö. Med samarbete mellan leverantörer av olika byggdelar kan man bygga snabbare, billigare och mer cirkulärt. Det kräver bredare samverkan och nya samarbetsformer för att nå framgång. Forbo Flooring AB har öppnat upp för diskussioner och samarbeten med andra byggaktörer och framförallt Thomas Betong i och med lansering av ett helt koncept med löslagda, återbrukbara och återvinningsbara golv.

Thomas Betong har levererat klimatförbättrad betong sedan 2012 och är idag ledande på att leverera hållbara produkter och tjänster inom detta område. Störst potential nås genom att fokusera på klimatprestandan för hela systemet och inte enbart på enskilda produkter eller byggdelar.

Vi får också lyssna till Kaminsky Arkitekter, som är erkända för sin starka positionering inom hållbarhetsfrågor. De vill rita byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck och berättar om sitt perspektiv kring hållbart byggande.

Välkommen till ett spännande seminarium med Professor Filip Johnsson vid Chalmers och representanter från Forbo Flooring, Thomas Betong m.fl. från Göteborg. öppnat upp för diskussioner och samarbeten med andra byggaktörer i och med lansering av ett helt koncept med löslagda, återbrukbara och återvinningsbara golv.

Tid för evenemang: 19 maj 2021 kl. 13.30 - 15.30
Evenemangsadress: Digitalt från Göteborg Möteslänk sänds vid anmälan
Kontakta oss på (+46) 073-5054233 eller info@svnsweden.se
Jag vill delta och heter *
Min E-post *
Organisation *
Jag vill ha nyhetsbrev från SVN *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy