Jelentkezési űrlap
Kedves Érdeklődő!

Örömmel tudatjuk, hogy szakkollégiumunk tagfelvételt hirdet. Szeretettel várjuk minden olyan mérnökhallgató jelentkezését, aki szeretne tagja lenni egy olyan aktív közösségnek, ahol az egyetemi képzéseken túl további szakismereteket szerezhet.
Célunk, hogy olyan ismereteket adjunk át, és olyan csoportos foglalkozásokat szervezzünk, amely a mérnöki szemléletmódot és a szakma iránti érdeklődést növelik.
Kiemelt célunk a tudományos diákköri tevékenység segítése: úgy véljük, hogy a tudományos munka minden tagunk számára előremutató, legyen cél az TDK/OTDK szereplés, vagy a továbbtanulás, munkaerőpiaci elhelyezkedés elősegítése, a kutatási-fejlesztési ismeretek mindenki hasznára válnak majd a közeli jövőben.
A jövőbeli terveink előadássorozatok, vendégelőadók invitálását is magukban foglalják, illetve csoportos foglalkozásokat is szervezünk a tagjainknak.

Ha felkeltettük érdeklődésed, az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a Neumann János Szakkollégium tagjai közé.

Határidő: 2018. június 20., 12:30
A jelentkezésekről az évzáró taggyűlésen fogunk dönteni ami 2018.Június 22.-én lesz 12.30-kor a szakkollégium termébe(1.16).

Név *
Your answer
Felsőoktatási intézmény (pl. ÓE-NIK) *
Your answer
Szak (pl. mérnök informatikus BSc) *
Your answer
Neptun azonosító *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Pályázott státusz *
Tag: A szakkollégium csapatát erősíti, előnyt élvez a jelentkezése a limitált férőhelyes programok esetén, kötelező részt vennie a szakkollégium taggyűlésein. A gyűléseken szavazati joggal bír. A tagjelölt részt vehet a szakkollégium programjain, ezekre rendszeresen meghívót kap.
Kutatási témakör (ha van)
Your answer
Rövid bemutatkozás, eddigi tanulmányok, érdeklődés, célok *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.