Progress Bar - investor speed dating jelentkezés
Szia! Ahogy előzetesen már jeleztük, a Progress Bar-on lehetőséget biztosítunk startupoknak, hogy négyszemközt találkozhassanak befektetőkkel, mentorokkal. Ha szeretnél a startup-oddal részt venni ezen az investor speed dating-en, küldd el jelentkezésed az alábbi űrlap kitöltésén keresztül! A helyek korlátozottak, a várhatóan 8-10 startupnak tudunk ilyen lehetőséget biztosítani - ez függ a jelentkezés minőségétől (minél több adatot adj meg, linkelj onepager-t vagy investor deck-et) illetve a jelentkezés sorrendjétől is.

És lesz egy nyilvános pitch versenyünk is, ahova várjuk a már termékkel rendelkező startup-okat. Három csapat kap lehetőséget a Progress Bar közönsége előtt bemutatkozni, és egy három fős befektetőkből álló zsűri faggatja majd őket. A nyeremény pedig... Nos, ez egyelőre maradjon meglepetés. Ami biztos, hogy a közönséget is bevonjuk a zsűrizésbe, hogy egy kicsit mindenki befektetőnek érezhesse magát.

Ha szeretnél akár a pitch versenyen akár a befektetői villámrandin részt venni a startupoddal, kérünk az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz - minél előbb, hiszen a helyek korlátozottak.

A Progress Bar csapata
Email address *
A speed dating-re vagy a nyilvános pitch versenyre jelentkezel?
Startupod / ötleted neve:
Your answer
Név:
Your answer
Telefonszám:
Your answer
Link a projekt egyoldalas összefoglalójához:
Your answer
Milyen fázisban tart a koncepció?
Your answer
Jelenleg mi a legnagyobb kihívás a startupod kapcsán?
Your answer
Mire van szükséged a továbblépéshez?
Your answer
A speed dating-en milyen területeken vársz tanácsokat, kapcsolatokat, esetleg mik a konkrét kérdéseid amiket szeretnél feltenni? (Ha konkrétan befektetést keresel, kérünk add meg a nagyságrendet hogy milyen sávban keresel.)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy