Webinaari 3.6. klo 16:00
"Vuonna 2009 olin reppureissaamassa Australiassa ja tutustuin sattumalta Henriin. Tutustuimme ja päätimme heti, että joku päivä perustamme yhteisen yrityksen” Saana kuvailee yrityksen syntytarinaa. Ja niin alkoi matka kohti Euroopan parasta työpaikkaa.

Kohti Puhtaaksi perustettiin vuonna 2011 ja vuonna 2019 se oli jo Suomen paras työpaikka sekä Euroopan 9. paras työpaikka. Mikä saavutus!

Saana ja Henri starttasivat yrityksensä myymällä imureja ovelta ovelle. Vaikka niitä meni kohtuullisesti kaupaksi, he saivat jatkuvasti kyselyjä kotisiivouspalveluista. Koska imurimyynnin tulot olivat vaihtelevat, Saana päätti ottaa muutaman kotisiivousasiakkaan taatakseen säännöllisemmät kuukausitulot itselleen, kun taas Henri palasi koulun penkille. Toisistaan tietämättömät kolme ensimmäistä asiakasta suosittelivat Saanaa eteenpäin ja suositusten kautta siivouspyyntöjä alkoi tulla jatkuvasti lisää.

Sen jälkeen toiminta on kasvanut tasaisesti ja 2017 myös Henri siirtyi kokopäiväisesti yrityksen palvelukseen. Tällä hetkellä Koti Puhtaaksi työllistää noin 300 henkeä ympäri Suomen ja ammattiylpeydellä on siivottu jo yli 43 000 kotia.

“Olen halunnut yrittäjäurani alusta saakka nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita. Ala todella kaipasi sitä! Kun ennen siistijä häpeillen kertoi ammattinsa, tänä päivänä ylpeyden tunne ammatistaan on meillä arkipäivää”, Saana päättää.

Saana on loistava esimerkki rohkeasti omaa polkuaan kulkevasta yrittäjästä. Mutta mikä on Saanan seuraava tavoite? Miten hallita kasvua ja millaisia haasteita se on tuonut liiketoimintaan? Milloin oli aika ottaa mukaan ulkoinen hallitus ja miksi omistus päätettiin pitää työntekijöillä? Miksi Saanalle on tärkeää nostaa ihmiset keskiöön ja millaisia ajatuksia hänellä on henkilöstön johtamisesta? Nämä ja paljon muuta kuulet webinaarissamme 3.6. klo 16, tule linjoille!


Ilmoittadu mukaan!

Terkuin,
Anna Pyykkö
Female Founders Suomi
Nimi *
Yritys *
Titteli *
Sähköposti *
Kiitos - haluan samalla liittyä Female Founders Suomi postituslistalle ja vastaanottaa muutaman kerran vuodessa uutiskirjeen.
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy