Αίτηση στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Προχωρημένη διαχείριση δεδομένων My School με υπολογιστικά φύλλα»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι όπως σας είχαμε υποσχεθεί, προετοιμάζουμε το Β΄μέρος του σεμιναρίου για τη διαχείριση δεδομένων από το MySchοol με χρήση υπολογιστικών φύλλων, το οποίο απευθύνεται στους Σχολικούς Συμβούλους Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης με περιοχές ευθύνης στις Π.Ε. Αιτ/νίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.
Επειδή το σεμινάριο αυτό θα είναι προχωρημένου (advanced) επιπέδου, παρακαλούμε να απαντήσετε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις ώστε να ετοιμάσουμε ένα σύντομο υλικό επανάληψης-κάλυψης προαπαιτούμενων βασικών γνώσεων των υπολογιστικών φύλλων.
Για το σκοπό αυτό θα σας στείλουμε τη διεύθυνση του μαθήματος στον moodle server του ΠΕΚ ΠΑΤΡΑΣ και τον λογαριασμό σας εκεί, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να προετοιμαστείτε μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου. Αν κρίνουμε ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος προετοιμασίας για μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, το σεμινάριο θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία για την οποία θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΚ Πάτρας την Τριτη 13/02/2018 και ώρα 10:00 - 13:30.

Επιμορφωτές: Δ. Αθανασόπουλος, ΠΕ19, Διευθυντής Γυμνασίου Ρίου, Χ. Γιαννακόπουλος, ΠΕ19, Υπεύθυνος MySchool, ΠΔΕ Δυτ. Ελλάδας, Σ. Παπαδάκης, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ19, Δ/ντής ΠΕΚ Πάτρας, Χ Χριστακούδης, ΠΕ19, Διευθυντής 20ου Γυμνασίου Πάτρας.

Διάρκεια προγράμματος: 4 Διδακτικές Ώρες (ΔΩ). Δια ζώσης
ΠΕΚ Πάτρας - Αίθουσα 4 [Κτίριο 3ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας (2ος όροφος), Εργατικές Κατοικίες Παραλίας, 26333, Παραλία Πατρών]

Το σεμινάριο διοργανώνεται εξ ολοκλήρου σε εθελοντική βάση από το ΠΕΚ Πάτρας σε συνεργασία με ΤΕΠΚ Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Δ.Ε. Δυτ. Ελλάδας


Ο Διευθυντής του ΠΕΚ Πάτρας

Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης
Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

Προσοχή! Όταν θα έχετε ολοκληρώσει σωστά την αίτηση σας θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα:

Η Αίτηση σας υποβλήθηκε και έχει καταχωρηθεί.

Ευχαριστούμε πολύ

«Επιμόρφωση Σχολικών Συμβούλων σε προχωρημένη διαχείριση δεδομένων MySchool με υπολογιστικά φύλλα», Ιανουάριος 2018
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms