Actie Steunpilaren
Het KONINKLIJKE schuttersgilde Sint Lambertus Helden is op zoek naar steunpilaeren die het Gilde jaarlijks met een geldbedrag willen ondersteunen. De kosten voor uniformen, de opleiding van tamboers en schutters kost handenvol geld. Het Gilde heeft een eeuwenoude traditie en is sterk geworteld in de Dörper gemeenschap en heeft een vaste plaats binnen die gemeenschap op de eigen schutterswei ’t Hasenacker. De volgende regels worden bij de actie STEUNPILAEREN in acht genomen.

1. Iedere steunpilaer krijgt een eigen steunpilaer mee naar huis, als bewijs van de deelname aan de actie. Het is een persoonlijke actie.

2. In het gildehuis ’t Hasenacker zal een verzamelbord worden gehangen met daarop de namen van de deelnemers.

3. Het jaar loopt gelijk met het verenigingsjaar van het Gilde: van 1 november tot en met 31 oktober.

4. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 50,- en wordt na inschrijving op de actie via automatische incasso geïncasseerd op 1 november van het nieuwe verenigingsjaar (voor het eerste jaar binnen een maand na inschrijving).

5. Jaarlijks op 31 oktober zal een deelnemersavond worden gehouden in het gildehuis, van 19.00 tot 23.00 uur: korte vergadering met terugblik, schutterskost, schietwedstrijd om de titel “Steunpilaer van het jaar” en natuurlijk wat te drinken.

De commissie “STEUNPILAEREN”


Door verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan het Koninklijke Schuttersgilde Sint Lambertus om 1 x jaarlijks een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van € 50,- van uw rekening af te schijven en aan uw bank om 1 x jaarlijks een bedrag van € 50,- van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van:

Naam: *
Vul hier de naam in zoals die ook op de bankrekening staat.
Your answer
IBAN rekeningnuumer: *
Vul altijd een IBAN in.
Your answer
Straat en huisnummer *
Your answer
Postcode: *
Your answer
Woonplaats: *
Your answer
Land:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.