Budgetcam Portfolio Winactie
Hey Budgetcammer,

Het is een nieuw jaar en dat betekent dat het tijd is om je portfolio uit te breiden, om te laten zien wat voor skills jij in huis hebt. Heb je een tof project dat je wilt schieten voor je portfolio? Wij investeren graag in je toekomst. Beantwoord de vragen hieronder en beschrijf je project en als je project wordt goedgekeurd krijg je 35% korting op geheel je order. Word je project als beste gekozen door Budgetcam, dan win jij ook nog eens een weekend met een Canon C70 of Sony FX-6 kit.

Let op: het gaat hier om vrij werk voor je portfolio en niet om betaald werk. Commerciële projecten worden daarom niet goedgekeurd.
E-mailadres *
Algemene voorwaarden
Nou zijn er wel een aantal voorwaarden die kun je hieronder vinden.

1. Je hebt een Budgetcam account.
2. Je vult dit formulier volledig in.
3. Wij beoordelen je aanvraag/project en keuren deze goed of af (let op: commerciele projecten worden afgekeurd). Wanneer we je aanvraag hebben goedgekeurd nemen wij contact met je op.
4. Indien je project is goedgekeurd, kan je een order plaatsen en ontvang je 35% korting. Producten die momenteel erg in trek zijn zoals livestreaming producten doen niet mee in deze actie.
5. Nadat je je project hebt afgerond, lever je de afgesproken content af.
6. Content dat ingeleverd moet worden is het eindresultaat van je project, een BTS/lifestyle foto van, aan de slag tijdens het project (een kwalitatieve foto waarin de apparatuur 'in actie is'), een share, like en comment op Facebook/Instagram van de post die wij maken rond de hierboven genoemde foto en een tag naar @budgetcam op Instagram van een eigen post gerelateerd aan het project(bv. behind the scenes foto).
*
Required
Naam
1. Ben je klant bij Budgetcam? *
2. Onder welke bedrijfsnaam sta je bij ons ingeschreven? *
3. Omschrijf het project *
4. Welk apparatuur wil je gebruiken? *
5. Wanneer zou je ons apparatuur willen gebruiken? Vermeld de gehele huurperiode. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Budget Cameraverhuur BV. Report Abuse