Aanmelden KICK-OFF 2021 Ichthus Ede
Beste student,

Samen met jou willen wij een betekenisvolle invulling geven aan jouw studententijd. Benieuwd naar wat een studentenvereniging precies inhoudt? Sfeer proeven of nog honderd vragen stellen? Als Ichthus Ede willen wij jou laten zien wat het is om samen student te zijn!

Dit jaar hebben we maar liefst zes avonden waarop wij jou de oudste studentenvereniging van Ede laten zien, van 7 tot 16 september! Zo kun jij de beste keuze van je studententijd maken. Kom snel langs, neem je medestudenten mee en meld je snel aan voor de Kick-Off van 2021!

Met amicale groet,

De Kick-offcie
Programma Kick-Off 2021
Wat is je naam (voor + achternaam)? *
Wat is je telefoonnummer? *
In verband met het coronavirus moeten wij van de GGD telefoonnummers verzamelen van degenen die aanwezig zijn bij onze activiteiten. Op die manier kan de GGD het makkelijkst traceren en administreren. Je telefoonnummer helpt ons ook bij maken van de kringindelingen voor de activiteiten tijdens de kick-off, dat communiceert makkelijker (binnen whatsappgroepen e.d.) Als je hier groot bezwaar tegen hebt, laat dit even weten in de opmerkingen.
Wat is je emailadres? *
We zullen je verder info toesturen via dit mailadres over de kick-off (bijvoorbeeld als er wat verandert of voor uiteindelijke locaties).
Ik ben donderdag 16 september aanwezig bij de friet & borrelavond! (Bij slecht weer zal dit activiteit jammer genoeg niet door kunnen gaan, daar zul je dan ter zijne tijd van op de hoogte worden gesteld) *
Ik fiets donderdag 16 september graag mee vanaf de CHE naar de locatie *
Overige vragen/opmerkingen
Neem vast een kijkje in wat Ichthus Ede voor jou kan zijn!
Wil je nog meer beeldmateriaal zien van onze studentenvereniging, houd dan ons instagram account in de gaten: https://www.instagram.com/c.s.v.ichthusede/.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ichthus Ede. Report Abuse