Inschrijvingsformulier verbindende communicatie De Lotus
Je kan je hier inschrijven voor een module voor schooljaar 2022-2023, een weekendopleiding, een themadag, een social change workshop en/of het train-de-trainertraject dat in april 2023 begint. Selecteer de opleiding(en) van je keuze en betaal onmiddellijk om je plek te reserveren (op BE80973011479477). Je kan tot 8 dagen voor aanvang inschrijven, daarna is je plek onzeker, je kan het allicht proberen! Je ontvangt de week voor start een bevestiging van betaling en de deelnamelink. De concrete data & locaties vind je hier: www.delotus.co . Train de trainer is in Kessel, de themadagen zijn in Lier, de weekends in Halle-Zoersel, de losse workshops in de Peperfabriek in Antwerpen en het zomerfestival in de Ardennen, bij Rochefort. De vierdaagse retreats rond Zelfverbinding (ander inschrijvingsformulier, zie website) zijn in Halle-Zoersel, Balen, Geetbets en Faro, Portugal. Welkom!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mijn voor- en familienaam is
Mijn e-mailadres is
Mijn telefoonnr is
Ik werk dit jaar
ik werk
Ik schrijf me in voor één of enkele (of alle!) korte NVC & social change workshops in de Peperfabriek in Antwerpen, vrije bijdrage. Je kan nu eender welk bedrag storten om je inschrijving te bevestigen op BE80 9730 1147 9477. En onderaan op dit formulier verzenden duwen, klaar!
ik schrijf me in voor de themadagen in Lier, Kriekenstraat 35 op maandagen van 9u(15) tot 15u45:
ik schrijf me in voor module 1, basis
ik schrijf me in voor module 2, verdieping: (zelf)verbindende manieren om om te gaan met onszelf, met feedback, waardering, spijt, boosheid, nee, schaamte en liefdesrelaties.
Ik schrijf me in voor module 3, vervolg "Zijn met wat is, doen wat nodig is"
Ik schrijf me in voor module 4, integratie (zelfempathie, kernovertuigingen ontmantelen, "empathiespier-fitness", scary honesty, oefenen op het ontmantelen van onze vijandsbeelden, mediatie van conflict / spanning)
Ik wil het train de trainer-traject volgen. Fysieke / hybride opleiding van 6 maandagen in Kessel: 17/4, 15/5, 12/6, 18/9, 16/10 & 13/11 2023
Ik heb interesse in het vierde Belgische NVC-zomerfestival van 8 tot 15 juli 2022 en/of het Europese zomerfestival in België 5 tot 12 augustus 2023!
Ik maak NU het totaalbedrag over voor mijn traject op naam van De Lotus BE80973011479477, met vermelding van mijn naam (als die verschilt van de rekeninghouder) en de maand van de module(s), trajecten of themadagen. Ik koos in totaal:
Om dit gedachtegoed voor iedereen toegankelijk te maken en tegelijkertijd uitgerust en ontspannen in het levensonderhoud van mijn gezin te voorzien, zijn er verschillende deelnamebijdrages. Selecteer degene van toepassing op jou of die je bereid bent te kiezen om bij te dragen aan mijn levenskwaliteit.
Hoe berekende je jouw totaalbedrag? Bijvoorbeeld 3 modules voor 480 en 2 themadagen : 3 X 280 (leerkracht) + 2 X 60 = 960 euro.
Heb je nog vragen of opmerkingen?  Ik verheug me op onze ontmoeting binnenkort, voor het eerst of opnieuw! En jij? Hoe voel je je nu je dit formulier hebt ingevuld? Is er nog iets wat je wil vragen of delen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy