Taller de català intermedi (B2.1)
Formulari de preinscripció.

Taller de nivell intermedi, B2.1, del 15 de gener al 17 de juny 2019 a la Médiathèque en études catalanes de l'Université de Montréal.

"En aquest taller aprendràs a comprendre textos informatius i instructius de diversos àmbits
(fullets, instruccions, prospectes...). També aprendràs a mantenir converses i entrevistes mitjanament formals i a produir textos orals breus. En acabar, podràs escriure textos breus dels àmbits familiar, laboral i social com ara invitacions, felicitacions, avisos i anuncis."

El taller s'adreça tant als catalanoparlants que no han estat mai escolaritzats en llengua catalana i volen aprendre a escriure'l, com als aprenents de català llengua estrangera que tinguin el nivell B1 (per exemple, el curs CTL1904 Catalan 4 de la Université de Montréal) i que vulguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana.

Després d'aquest primer taller de nivell B1.1, els tallers B2.2 i B2.3 que podrien oferir-se a la tardor 2019 i hivern 2020 respectivament permetrien als alumnes de preparar-se de cara a l'examen oficial de nivell intermedi (B2) ofert per l'Institut Ramon Llull a la UdeM el maig de 2020.
Nom i cognom(s) *
Correu electrònic *
Categoria *
Objectiu(s) principal(s) *
Required
Sou soci(a) del Casal català del Quebec? *
Comentaris o preguntes
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy