COVID-19, Πολλαπλή Σκλήρυνση & Εμβολιασμός
Αγαπητέ Συμμετέχοντα,
Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε σε αυτό το ερωτηματολόγιο.
Πρόκειται για πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ) σε συνεργασία με το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, σε συμπόρευση με τη Διεθνή προσπάθεια που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο με σκοπό την αποτύπωση της ενημέρωσης και της διάθεσής σας προς εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού σε άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ).

Η είσοδός σας στο σύστημα είναι επώνυμη όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω και προϋποθέτει και την κατάθεση κάποιων από τα προσωπικά σας δεδομένα όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ. Ο λόγος που αυτά τα στοιχεία απαιτούνται είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας της πηγής από την οποία προέρχονται οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου και των δεδομένων που εισάγονται στο σύστημα. Στην ουσία ωστόσο, κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα, γενικά και ευαίσθητα δε θα, είναι διαθέσιμα, καθώς θα ανωνυμοποιούνται στη συνέχεια (βλέπε στην επόμενη σελίδα) καθιστώντας τελικά τη συμμετοχή σας ανώνυμη.

Ο συνολικός χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εκτιμάται ότι είναι περίπου 5-10 λεπτά.

Η παρούσα δράση έχει σκοπό τη βελτίωση των ενεργειών που ελήφθησαν σε Εθνικό επίπεδο ως απάντηση στην πανδημία του νέου COVID-19 και σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ, ενώ θα συμβάλλει παράλληλα στην προσπάθεια της Παγκόσμιας κοινότητας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της τρέχουσας και ενδεχόμενης μελλοντικής πανδημίας.

Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόκρισης της ιατρικής κοινότητας στο πεδίο του COVID-19 και σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ.
Αν είστε άτομο με ΠΣ και έχετε δυσχέρεια στο χειρισμό του Η/Υ απευθυνθείτε σε φροντιστή / νόμιμο εκπρόσωπο για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εκ μέρους σας. Στην περίπτωση αυτή η συμπλήρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο, κατά τον οποίο ο φροντιστής θα συμπληρώσει τις απαντήσεις που εσείς υποδεικνύετε. Στην περίπτωση που η συμμετοχή στη μελέτη πραγματοποιήθηκε μέσω φροντιστή / νόμιμου εκπροσώπου σας παρακαλούμε αυτό να το δηλώσετε στο αντίστοιχο πεδίο.

Η παρούσα είναι μια μη εμπορική μελέτη η οποία δε λαμβάνει χρηματοδότησης.

Περαιτέρω πληροφορίες:
1. Τα ανώνυμα δεδομένα θα αποθηκευθούν μόνιμα και θα τεθούν σε καταθετήριο για πιθανή μεταγενέστερη χρήση από άλλους ερευνητές. Συμπεράσματα σχετικά με εσάς ή άλλα άτομα δεν είναι δυνατό να εξαχθούν.
2. Η διαχείριση των δεδομένων σας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (European Data Protection Regulation / GDPR EU).
3. Η συμμετοχή σας στη μελέτη είναι εθελοντική και μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή και δίχως να απαιτηθεί αιτιολόγηση.
4. Η συμμετοχή σας στην έρευνα δεν σας εκθέτει σε σημαντικό κίνδυνο.

Γιατί συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας:
Η μελέτη αφορά στο βαθμό της ενημέρωσης και στης διάθεσή σας προς εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού και απευθύνεται σε άτομα με ΠΣ. Τα ανώνυμα δεδομένα θα αποθηκευθούν μόνιμα και θα τεθούν σε καταθετήριο για πιθανή μεταγενέστερη χρήση από άλλους ερευνητές.

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, μας ενδιαφέρει να καταγράψουμε την άποψή σας.
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, μας ενδιαφέρει να καταγράψουμε την άποψή σας.
Σας ευχαριστούμε.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
ΕλληνικήΑκαδημία Νευροανοσολογίας (ΕΛΛ.Α.Ν.Α.)
Πολυτεχνείου 23 54625,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30 2313 050 426
info@helani.gr

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, κάντε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=14cqxVR9TvAPzYRLbGjGbnweULdpaIvWY
Email *
Συγκατάθεση συμμετέχοντα *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy