Ερωτηματολόγιο Εξέλιξης και Απασχόλησης Αποφοίτων Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο στο οποίο σας ζητείται να συμπληρώσετε στοιχεία για την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη έως σήμερα.
Ο σκοπός συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι η συλλογή των σχετικών δεδομένων, προκειμένου να αναλυθούν στατιστικά και να διαμορφωθεί αφενός η σύγχρονη εικόνα εξέλιξης και απασχόλησης των αποφοίτων του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και αφετέρου να χρησιμοποιηθεί κατά τη διαδικασία πιστοποίησης του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος από την Ενιαία Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Επιπλέον, τα δεδομένα αυτά θα συμβάλουν και στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων και μελλοντικών αποφοίτων μας.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι εθελοντική, ανώνυμη, η ανάλυση των δεδομένων θα είναι ομαδική έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώριση της ταυτότητας των συμμετεχόντων.
Επισημαίνεται ότι τα δεδομένα που θα συλλεχθούν με το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό όπως αυτός αναφέρεται παραπάνω και για κανένα άλλο χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Η παράθεση προσωπικών δεδομένων (πχ. ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας) είναι προαιρετική και έχει ως μόνο σκοπό την πιθανή επαφή μαζί σας για μελλοντική συνεργασία.
Υπεύθυνος για τη φύλαξη των δεδομένων είναι ο εκάστοτε Συντονιστής της Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) του Τμήματος (για το παρόν ακαδημαϊκό έτος psourtzi@nurs.uoa.gr).
Οποιαδήποτε στιγμή αν κάποιος εκ των συμμετεχόντων το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων του. Επίσης, τα προσωπικά δεδομένα δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συναίνεση των προσώπων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.
Όνομα (προαιρετικό)
Επώνυμο (προαιρετικό)
Έτος Αποφοίτησης *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of National and Kapodistrian University of Athens. Report Abuse