Samen zijn we Oldenzaal!

Bent u door het corona virus aan huis gekluisterd en heeft u behoefte aan een luisterend oor, advies of informatie?

Neem dan, op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur contact op met het Sociaal Team Oldenzaal: 0541 571414. Wij staan voor u klaar!

U kunt ook dit formulier invullen. Wij geven uw telefoonnummer dan door aan een Oldenzaalse vrijwilliger. Hij of zij belt u dan af en toe om te horen hoe het met u gaat. U kunt het altijd aangeven als u hiermee wilt stoppen of vaker/minder vaak gebeld wilt worden. Het gaat er om dat u zich er prettig bij voelt!

Door dit formulier in te sturen, geeft u toestemming aan ons om uw telefoonnummer door te geven aan een vrijwilliger die u opbelt om een praatje te maken.

Let op: De vrijwilliger is ingeschreven bij Impuls. U kunt bij vragen of problemen altijd contact met Impuls opnemen. Wanneer over een tijdje de situatie weer als vanouds is, zal de vrijwilliger het contact met u af sluiten. Wanneer u samen contact wilt houden kan dat natuurlijk, maar dit contact valt buiten de bemoeienis van Impuls.'Samen zijn we Oldenzaal' is een initiatief van de Gemeente Oldenzaal, Sociaal Team Oldenzaal en WBO Wonen.


Email address *
Wat is uw naam? *
Uw telefoonnummer? *
Wat is uw leeftijd? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy