Inschrijven RUB Coach de Coach 14 DEC
Aanstaande 14 december organiseert Rotterdam United Baseball een coachclinic voor alle coaches. De clinic wordt gehouden in de business lounge van Neptunus en bijwonen is gratis.

De clinic is gericht op de inhoud en organisatie van zaaltrainingen, welke alweer snel van start zullen gaan. Het is een goed moment om inspiratie op te doen en een leuke gelegenheid om coaches uit de regio beter te leren kennen. De middag zal worden afgesloten met een borrel in het clubhuis van Neptunus.
Sprekers zullen onder andere zijn: Ronald Jaarsma: manager van Curaçao Neptunus, Elton Koeiman: Pitchingcoach van Curaçao Neptunus, Jeroen Sluijter: Oud International en coach van Little League tot aan Hoofdklasse en Evert-Jan 't Hoen. Technisch Coördinator Unicorns en Bondscoach.

Het programma ziet er als volgt uit:

13:00 Inloop / Opening
13:15 Programma 1
14:00 Programma 2
14:40 Break
15:00 Programma 3
15:40 Programma 4
16:20 Borrel
17:30 Einde


Vul onderstaande velden in om je in te schrijven voor de RUB Coach de Coach. Let op, nadat je de aanmelding hebt verzonden zie je boven in het scherm een bevestiging hiervan.

Bij het verzenden gaat u automatisch akkoord met het gebruik van je persoonlijke gegevens voor de uitnodiging voor de RUB Coachavond. Na de dag zelf worden alle gegevens weer verwijderd. Mocht u dit eerder willen dan kunt u dit aangeven via email: rotterdamunitedbaseball@gmail.com.

*Vereist

Let op, nadat je de aanmelding hebt verzonden zie je boven in het scherm een bevestiging hiervan.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Herhaal Emailadres *
Your answer
Honkbal gegevens
Vereniging *
Your answer
Welk team gaat u in 2020 coachen? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy