Påmelding til NOFs årsmøte ve
NOF har i år gleden av å invitere sine medlemmer til årsmøte i Skien og det skjer i samarbeid med NOF avdeling Telemark, som for øvrig fyller 50 år i år. Både overnatting, bespisning og møter vil forgå på Thon Hotel Høyers. Hotellet ligger i Kongens gate 6 i Skien. Programmet starter fredag 13. april med registrering av deltakere fra kl. 17. Selve årsmøte er lørdag fra 9.30 - 11.30. Det vil bli foredrag både fredag kveld og lørdag, og ekskursjoner lørdag og hele søndag.

For de som kommer med fly er nærmeste flyplass Torp Sandefjord lufthavn. Ved bruk av leiebil tar kjøreturen til hotellet i Skien ca. 40 minutter og er på 53 km. Hotellet har egen parkering til et begrenset antall biler. Ellers anbefales parkeringshuset Bygarasjen ca. 500 m fra hotellet.

Ellers er det meget gode buss- og togforbindelser på strekningen Oslo-Skien som også har forbindelse med Torp Sandefjord lufthavn.

Påmeldingsfristen er senest tirsdag 3. april.
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Delegat
NOF dekker utgiftene for ett delegat per fylkesavdeling minus en egenandel på kr. 2 500,-. NOF dekker ikke for delegater fra lokallagene. Nedenfor ber vi dere som er delegater oppgi hvilket lokallag eller fylkesavdeling dere representerer.
Your answer
Verv i NOF
Om du har verv i NOF skriv det inn her (til bruk på navnelapper)
Your answer
Lokallag/Fylkesavdeling
Skriv inn din tilhørighet i NOF (til bruk på navnelapper)
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Overnatting og bespisning
Overnatting er bestilt i standard rom med frokost. Enkeltrom kr. 925 per natt per person, dobbeltrom kr. 575 per person per natt. Husk å oppgi hvem du skal bo med i tilfelle dobbeltrom nederst i skjemaet. Festmiddag er inkludert en enhet med drikke. Oppgradering av rom til superior, business eller suite må tas direkte med hotellet.
Uten overnatting
For de som ikke skal overnatte kan velges dagpakke på lørdag, evt. velges måltider og deltakelse etter behov.
Velg måltider
Spesielle behov
Har du allergier, er vegetarianer eller har andre spesielle behov i matveien må du beskrive de her.
Your answer
Ekskursjoner og utgifter til transport
Det vil bli organisert ekskursjon etter lunsj lørdag til Børsesjø. Søndag vil det bli ekskursjon til Jomfruland med besøk på fuglestasjonen. En alternativ tur søndag vil gå til Langesundstangen.
Morgenekskursjon til Børsesjø lørdag kan foregå til fots eller at flere slår seg sammen i tilgjengelige biler. Organiseres ved oppmøte lørdag morgen kl. 06.00.
Valg av transport og ekskursjoner
Andre opplysninger evt. egne kommentarer
* Her kan det føres opp ønsker om hvem man vil bo sammen med
* Her må deltakelse ut over våre priseksempler presiseres
* For å se bekreftelse på påmelding må dere gå til toppen av dokumentet etter innsending.

* Vi må be hver påmeldte summere det som er krysset av og betale dette til NOFs konto 4358 50 12840 innen 7. april. Merk innbetalingen med "Årsmøte" og deltakernavn.
* Kun medlemmer som er delegater er stemmeberettiget, alle medlemmer har møte- og talerett.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.