Supporteranmälan till student-SM
19-21 maj avgörs student-SM i ridsport i Linköping och UARK är självklart på plats med ett lag i hoppning och ett lag i dressyr. Utöver det åker ett helt gäng med supporters för att heja fram våra fantastiska lag, träffa studentryttare från hela Sverige, gå på den fantastiska SM-sittningen och förstås titta på studentridning av bästa klass! Anmäl dig du med, både nya och gamla medlemmar är välkomna!

Som supporter gör du precis allt kul som ryttarna gör utom just att rida (vilket betyder att du inte behöver vara nervös, hur bra är inte det?!). I priset på 900 kr ingår både boende (ta med sovsäck och liggunderlag/luftmadrass), mat och sittning. Vi samåker dit från Uppsala på fredagen och tillbaka på söndagen men vill du åka från annan ort går det självklart bra det med.

Fyll i formuläret för att anmäla dig, sista anmälningsdag är 8 april. Anmälan är bindande. Har ni några frågor maila info@uark.se eller kontakta Linda Taxén på 0709422345.

Email address *
Namn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Matpreferenser
Your answer
Jag har blivit placerad 4, 5 eller 6 på UARKs KM 2017 och anmäler mig i första hand som individuell ryttare och i andra hand som supporter
Jag är införstådd med att anmälan är bindande *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms