Vart tar pengarna vägen?
Vi i projekt Framtid Hållnäs förstår att det under rådande omständigheter med spridningen av covid-19, kan vara svårt att fokusera på ämnen som lokal konsumtion, men hoppas att ni ändå tar er tid att hjälpa oss att tänka framåt.
I vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett starkt och hållbart lokalsamhälle, skulle det vara mycket värdefullt att få in den här informationen från er - tack för att ni bidrar!

Hållnäs Sockenråd driver Framtid Hållnäs, ett treårigt utvecklingsprojekt i Hållnäs. Som en del av projektet gör vi en lokalekonomisk analys (LEA) för att se vilka resurser vi har, vad vi saknar, hur vi invånare konsumerar, hur mycket pengar som stannar i bygden och hur mycket som "läcker ut". Enkäten nedan är en del av vår LEA.

En stark och cirkulär lokalekonomi är en förutsättning för en välmående bygd och kan leda till fler lokala jobb och större utbud av varor och tjänster. Vi vill med den här enkäten få kunskap om invånares behov och önskemål, som underlag för att kunna stärka vår lokalekonomi.

OBS! Det här formuläret riktar sig bara till er som bor eller har sommarstuga inom området utmärkt på kartan nedanför.

I den första delen av frågorna, vill vi att ni svarar utifrån hur era köpevanor var INNAN covid-19 började spridas i samhället. I en annan del av enkäten frågar vi om hur ni eventuellt förändrat vanor och hur ni ser på ekonomi och konsumtion i vår bygt efter Corona-krisen.


Enkäten är öppen till och med påskhelgen 2020. Tack för att du bidrar med dina svar!

/Åsa Norling & Linda Wickström
Projektledare Framtid Hållnäs

Lokalekonomisk analys för Hållnäs är en del av Framtid Hållnäs, ett utvecklingsprojekt med stöd från Leader Nedre Dalälven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Enkäten är riktad till er som bor inom detta område. (För att vi ska kunna jämföra data från SCB.)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy