Inschrijfformulier Conquesto Jeugdkamp 2020
Beste jeugdleden en ouders,

Nadat afgelopen jaar de Nacht van Conquesto niet plaats heeft gevonden is het de hoogste tijd om deze leuke nacht in te halen. Dit seizoen willen we dit extra groots aanpakken en niet zomaar een nacht in de hal blijven slapen, maar echt 2 nachten op kamp gaan!
Het weekend van 19 tot en met 21 juni hebben wij een mooi kamphuis gereserveerd op een nog geheime locatie. Vrijdagmiddag/avond vertrekken we naar het kamphuis en zal ons super leuke programma beginnen. Op zondagmiddag eindigen wij met de laatste spellen en gaan we daarna weer richting Zoetermeer.
Het organiseren van een kamp is uiteraard niet gratis, voor het meegaan met het Jeugdkamp Conquesto 2020 vragen wij een bijdrage die nog niet vast ligt maar ongeveer tussen de 55 en 65 euro zal bedragen.
Met het invullen van dit formulier schrijf je jezelf (of je kind) in om mee te gaan op het Jeugdkamp Conquesto 2020.

Bij het inschrijven voor het Jeugdkamp Conquesto 2020, ga je akkoord met het maken van foto's waar je mogelijk opstaat gedurende het kamp. Deze foto's zullen alleen door Conquesto gebruikt worden.

Het Jeugdkamp Conquesto 2020 kan alleen doorgaan met een minimum van 25 inschrijvingen.

Voor vragen kunt u mailen naar: merijndekievit@live.nl of leoniboeije@hotmail.com en kunnen jullie Merijn de Kievit, Manon Boeije of Leoni Boeije ook gewoon aanspreken in de Noord-Westerhal.
Naam (Voornaam en achternaam) *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Telefoonnummer van je ten minste één van je ouders *
Your answer
Email adres van ten minste één je een van je ouders *
Your answer
Heb je allergieën? Indien het antwoord hierop 'ja' is, vul dan onderstaand de allergieën in. Indien 'nee' sla deze vraag dan over
Your answer
Gebruik je medicatie? Indien het antwoord hierop 'ja' is, vul dan onderstaand de medicatie in. Indien 'nee' sla deze vraag dan over
Your answer
Zijn er dingen waar rekening mee gehouden moet worden gedurende het kamp? (angsten, blessures, epilepsie, slaapproblemen/ -stoornissen, handicaps, etc.) Indien het antwoord hierop 'ja' is, vul dan in. Indien 'nee' sla deze vraag dan over
Your answer
Bij welke zorgverzekering ben je verzekerd? *
Your answer
Bij welke huisartsenpraktijk sta je ingeschreven? *
Your answer
Indien nodig stellen mijn ouders zich beschikbaar te rijden naar het kamp *
Ik heb toestemming van mijn ouders om mee te gaan op het Conquesto Jeugdkamp *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy