Inscripció al training course "European Youth Work in the light of (Post-)Colonial Narratives" a Bremen (Alemanya)
Hola!

Amb aquest qüestionari volem saber una mica de la teva motivació per a participar d'aquesta formació així com saber com compartiries l'experiència per a que tingui un major impacte en el teu esplai i la resta d'Esplac.

Si hi ha més candidats/es que places, haurem de fer una selecció amb els criteris establerts per Esplac. Si us plau, llegiu els criteris de selecció adjuntats a la convocatòria.

IMPORTANT: Inscriviu-vos NOMÉS si podeu assegurar que esteu disponibles per les dates indicades. Demanem el vostre compromís un cop us heu inscrit. Qualsevol incidència caldrà notificar-la per email amb la màxima antelació.


Gràcies per la vostra col·laboració!

Nom i cognoms *
Your answer
Esplai *
Your answer
Sector *
Your answer
Sexe: *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Número de mòbil *
Your answer
Correu-e *
Your answer
Com definiries el teu nivell d'anglès? *
No pateixis si el teu nivell no és alt. Procurarem que en el grup final hi hagi participants amb nivell suficient com per a què entre tots i totes pugueu comprendre el més important.
Has participat anteriorment en alguna formació internacional d'Esplac? Si és que si, digues quines i l'any *
Your answer
D'on sorgeix el teu interès per assistir a aquest seminari en concret i per què creus que seria bo per a tu, per a l'esplai o per a Esplac? *
Your answer
Com creus que podries fer difusió de la teva experiència per a compartir el què has après amb més gent? *
Your answer
Tens disponibilitat per a assistir a tots els dies que dura el seminari? *
PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recollides del propi interessat o de fonts públiques, seran tractades sota la responsabilitat de ESPLAIS CATALANS per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a AVINYÓ, 44 2 08002 BARCELONA (BARCELONA). Email: esplac@esplac.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Esplais Catalans. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms