De Wolf Sandra - Aalst. BESTELBON
De Wolf Sandra biedt u de mogelijkheid om van bij u thuis te bestellen en uw bestelling - op afspraak - bij u thuis te laten afleveren.

Thuisleveringen zijn gratis vanaf € 50 in Aalst en de deelgemeenten van Aalst. Wij leveren uiteraard ook in andere omliggende gemeenten van Aalst: het minimum bedrag voor een levering in de omliggende gemeenten en de eventuele kostprijs zijn te bespreken. Wenst u meer inlichtingen, aarzel niet om ons te contacteren.

U bestelt bij voorkeur via het boodschappenlijstje op dit online bestelformulier. U kan eventueel ook telefonisch bestellen: 053 78 21 89. Bestellen kan ook per email of per fax (vergeet dan zeker niet uw telefoonnummer te vermelden). Email: info@dewolfsandra.be Fax: 053 78 21 89 (idem telefoonnummer).

Leveringen gebeuren op afspraak. U betaald bij thuislevering met cash geld of bancontact (te vermelden bij uw bestelling).

Wat kan je bestellen en thuis laten leveren? Alles wat te koop is in onze winkel: sigaren, tabak, sigaretten, rookaccessoires, kansspelen (Quick picks van Lotto, Euromillions,...), krasloten, geschenkartikelen, huishoudartikelen, wenskaarten, kunstbloemen, kaarsen, noveenkaarsen, herlaadkaarten voor gsm, dranken, alcoholische dranken, zoetwaren,...

Naam
Your answer
Voornaam
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Straat en huisnummer en busnummer
Busnummer indien van toepassing.
Your answer
Postcode
Your answer
Plaats
Your answer
Uw bestelling:
Gedetailleerde productomschrijvingen en steeds het aantal aub.
Your answer
Betaling
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms