Inscrieri cursuri schi GYMBOSKI 2018-2019
Important de stiut!

Cursantii vor avea nevoie de echipament complet si anume schiuri, bete, clapari, manusi, casca. Daca nu detineti, va rugam sa ne informati pentru a facilita acest aspect.

Cine poate participa ?

Cei mici incepand cu varsta de 4 ani iar pentru adulti, varsta nu conteaza, important este sa va doriti cu adevarat sa invatati!

Orele de schi vor avea loc la Arena Platos Paltinis (Jud. Sibiu) insa le cerere ne putem si deplasa in locatia ceruta de client.
Prenume:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Parinte/tutore (pentru minori):
Varsta:
Nivelul tehnic :
Clear selection
Echipament de schi ?
Clear selection
Alte informatii:
Acest formular nu reprezinta o inscriere certa la cursurile de ski oferite de GYMBOSKI ci are rolul de a gestiona eficient solicitarile din acest sezon.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati prin e-mail info@gymbosport.ro sau www.facebook.com/GymboSport
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în condiţiile Regulamentului 2016/679/27.04.2016 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor). Datele vor fi prelucrate pentru contactarea persoanelor interesate in parcurgerea orelor de schi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy