DALSZÍNHÁZI MARATON
RÉMKOPPANTÓK ÉS VOKÁLCICÁK

REGISZTRÁCIÓ
Email address *
Az országos KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL 2020. programhoz kapcsolódva, 2020. február 21-én, pénteken, 15-20 perces szünetek beiktatásával, egymás után előadjuk meglévő darabjainkat (Álom-mese; Hogy meghallják tőlünk két lépésre is!; A vonat; Zuhanás; A madár és a lány).
Vegyen részt Ön is, e különleges dalszínházi élményprogramon!
Kérjük, hogy válasszon a lehetőségek közül, hogy melyik előadásunkra (akár az összesre), és hány fővel szeretne jelentkezni.
Egy előadásra a belépődíj 500 Ft, két előadásra 800 Ft, ha 3 vagy több előadást szeretne megtekinteni, akkor összesen 1000 Ft.
Diákoknak előadásszámtól függetlenül mindössze 400 Ft.
Kérjük, hogy jelenlétével támogassa kulturális tevékenységünket!
Az előadások közötti szünetekben ingyenes tea- és sütiházat üzemeltetünk!
A társulatról...
A Rémkoppantók és Vokálcicák formáció kisközösségi színpadok (pl. pincepódium) rendszeres szereplője, ahol a különleges atmoszférájú előadásokat dalok, versek, videók, valamint mozgás- és táncbetétek színesítik.
A csapatot alkotók - Szaka Attila, Vámos Fruzsina és Molnár Luca - valamennyien a B-A-Z Megyei Príma Közönségdíjas, és B-A-Z Megye "Kultúrájáért" díjas ÓMI Zenés Színház társulatának tagjai. Szaka Attila a 2018. évi Nemzeti VERSeny döntőse, különdíjasa. A Rémkoppantók és Vokálcicák formáció egyik előadását – Hogy meghallják tőlünk két lépésre is! – beválogatták a 2018. évi Kaleidoszkóp Versfesztivál versenyprogramjába is.
A madár és a lány című előadásunkba két kitűnő színész, táncos előadót is bevontunk: Fábián-Dobos Esztert és Gyárfás-Dobos Adriennt.
További információk: https://www.facebook.com/remkoppantok
Műsorainkban a magyar irodalom legnagyobbjaitól válogatunk (Pilinszky, Radnóti, Faludy, Arany, Szabó Lőrinc, stb.), melyeket alternatív zenekarok dalaival teszünk teljessé (Quimby, Péterfy Bori, Magashegyi Underground, Pegazusok nem léteznek, Esti Kornél, stb.)
Kérjük, hogy adja meg adatait!
Név *
Telefonos elérhetőség (nem kötelező)
Regisztrációs létszám (Önnel együtt!) *
Mely előadásokat szeretnék megtekinteni (Helyszín: Ózd, ÓMI Olvasó - pincepódium; Időpont: 2020. február 21.)? Az összes is bejelölhető! *
Required
FONTOS INFORMÁCIÓK!
Kérjük, hogy menjen az űrlap végére és a küldés gomb megnyomásával véglegesítse regisztrációját! A küldést követően vegye át jegyeit a - visszaigazoló e-mail bemutatásával - 2020. január 6-tól a megadott pontok bármelyikén legkésőbb az előadás napjáig (fizetni csak az előadás kezdetekor kell)!
- ÁLOMVIRÁG (3600 Ózd, Sárli út 4. InterSPAR Tel.: 06/70/949-8998)
- ÓMI Olvasó jegypénztár (3600 Ózd, Gyár út 4. Tel.: 06/48/570-474)
- Szaka Attilától személyesen (+36/70/367-8967)
16:00 ÁLOM-MESE (részlet egy korábbi előadásból)
17:15 HOGY MEGHALLJÁK TŐLÜNK KÉT LÉPÉSRE IS! (részlet egy korábbi előadásból)
18:30 A VONAT (egy korábbi előadás plakátja)
19:45 ZUHANÁS (egy korábbi előadás plakátja)
21:00 A MADÁR ÉS A LÁNY (részlet egy korábbi előadásból)
DALSZÍNHÁZI MARATON
Köszönjük!
Kérjük, hogy a regisztrációs kérdőívet ossza meg néhány olyan ismerősével, akit érdekelhet a különleges Dalszínházi Maraton.
Támogatóink: ÓAM Ózdi Acélművek Kft., Szuperinfó-ÓZD, Ózdi Művelődési Intézmények - Olvasó, Ózdi Városi televízió, TESCO Ózd, Álomvirág
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy