Prijave za Ljetni kamp mladih matematičara 2021.
Ogulin, 15.-22.8. i 22.-29.8.2021.
Mladi nadareni matematičari "Marin Getaldić"

Kamp je podijeljen na 2 termina po tjedan dana, a jedina razlika je što će se na prvom terminu osim svih klasičnih kampovskih aktivnosti namijenjenih svim sudionicima održavati i pripreme za MEMO ekipu. Dakle, oba termina kampa bit će efektivno identični u sadržaju.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za kamp, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila kamp.mnm@gmail.com

Prijave su otvorene do 15.6.2021. u 23:59.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
COVID-19
Ljetni kamp se ove godine ponovno održava tijekom epidemije COVID-19. Posljedica je organizacija kampa u 2 termina s manjim brojem sudionika, izbjegavanje rizičnijih mjesta te provođenje nužnih mjera zaštite za vrijeme trajanja kampa.

Kao organizatori zato ove godine preuzimamo veću odgovornost nego inače, a od tebe očekujemo suradnju kako bi se izbjegle neugodne situacije. To prije svega podrazumijeva da, ukoliko osjetiš simptome bolesti ili ukoliko si bliski kontakt oboljele osobe, ne riskiraš širenje zaraze i dolazak na kamp, kao i da eventualnu pojavu simptoma na kampu prijaviš mentorima.

Jednako tako, pratimo aktualne mjere nadležnih tijela, te ovisno o epidemiološkoj situaciji u bilo kojem trenutku može doći do bilo kakve promjene u organizaciji kampa ili otkazivanja.
Osobni podaci
Ime *
Prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
OIB *
E-mail *
Broj mobitela *
Mjesto prebivališta *
Podaci o školovanju
Koji razred završavaš ove godine? *
Ime škole *
Mjesto škole *
Poslijepodnevne aktivnosti
Za svaku od navedenih aktivnosti, označi koliko se želiš baviti ovim aktivnostima tijekom poslijepodneva na kampu.
(U jutarnjim satima na kampu se održavaju predavanja iz natjecateljskih tema.)
Projekti iz natjecateljskih tema *
Obradimo jedno šire područje koje će biti korisno za natjecanja.
Nimalo ne želim
Jako želim
Projekti iz primjene matematike u drugim znanostima ili stvarnom životu *
Nimalo ne želim
Jako želim
Projekti iz područja koja se obrađuju na faksu *
Uvod u visokoškolsku matematiku.
Nimalo ne želim
Jako želim
Područja interesa *
Za projekte iz primjene matematike u drugim znanostima. Svako područje ocijeni ocjenom 1-5 pri čemu je 1 = nimalo me ne zanima, 5 = jako me zanima
1
2
3
4
5
Biologija
Kemija
Fizika
Računarstvo
Motivacijsko pismo
Budući da je broj mjesta na kampu ograničen, možda neće svi prijavljeni moći doći na kamp. Popis pozvanih radit ćemo na temelju motivacijskog pisma i rezultatima na natjecanjima iz sljedećih pitanja.
Motivacijsko pismo *
O našoj udruzi vjerojatno već znaš nešto. Članovi udruge, tj. mentori, su bivši uspješni natjecatelji i trenutno izvrsni studenti matematike. Organiziramo kampove i predavanja kako bismo svoje znanje prenijeli mlađim generacijama. Objasni nam zašto želiš doći na Kamp i zašto misliš da trebamo primiti baš tebe u (minimalno) 1000 znakova. Navedi svoje uspjehe na natjecanjima i ostalim aktivnostima. Možeš nam napisati kako si i kada zavolio/zavoljela matematiku, kakvi zadaci su ti najdraži i što god misliš da će nam pomoći da te bolje upoznamo.
Rezultati na natjecanjima *
Koje rezultate si ostvarivao/la na natjecanjima (posebno ovogodišnjim), na koje si posebno ponosan/na?
Na kojem kampu bi radije sudjelovao/la? *
Veličina majice *
Odnosi se na muške majice.
Kako si saznao/la za kamp?
Želim primati obavijesti o budućim aktivnostima Udruge preko e-maila (MNM newsletter). *
Važne napomene
Alergije, poseban režim prehrane - npr. vegetarijanstvo ili veganstvo, bolesti i ostalo što misliš da bismo trebali znati
Zaštita podataka
Zbog Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) za obradu osobnih podataka za organizaciju kampa potrebna nam je privola učenika, odnosno zakonskog zastupnika. Osobni podaci obrađuju se prema Izjavi o zaštiti podataka (https://mnm.hr/wp-content/uploads/2021/06/Izjava_o_za_titi_podataka.pdf).

Za učenike starije od 16 godina, dovoljno je dati suglasnost u sljedećem pitanju.

Za učenike mlađe od 16 godina, molimo učenike da, nakon prijave putem ovog obrasca, a najkasnije do 20.6.2021., dostave potpisanu sljedeću privolu (dostupnu i na https://mnm.hr/gdpr) od strane zakonskog zastupnika putem e-maila na kamp.mnm@gmail.com: https://mnm.hr/wp-content/uploads/2021/06/privola-za-kamp-mladi-od-16.pdf
Izjava za učenike starije od 16 godina
Dajem privolu Udruzi Mladi nadareni matematičari “Marin Getaldić”, Zvonimira Rogoza 3, 10 000 Zagreb da prikuplja i obrađuje osobne podatke navedene u ovom obrascu u svrhu natječaja i organizacije Ljetnog kampa mladih matematičara 2021., sukladno Izjavi o zaštiti osobnih podataka, kao i da za vrijeme trajanja kampa prikuplja podatke nužne radi provođenja epidemioloških mjera. Upoznat/a sam s Izjavom o zaštiti osobnih podataka te načinom obrade navedenih osobnih podataka. Udruga koristi dane podatke za organizaciju programa prikladnog uzrastu i interesima učenika. Udruga podatke može proslijediti nadležnim državnim institucijama koje sponzoriraju i nadgledaju rad Udruge na njihov zahtjev. Također, ukoliko je odgovor na pitanje „Želim primati obavijesti o budućim aktivnostima Udruge preko e-maila (MNM newsletter).“ Da, ovime dajem privolu Udruzi da moje osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa, mjesto prebivališta, razred, ime i mjesto škole) pohranjuje i obrađuje radi dostave informacija o budućim aktivnostima Udruge (MNM newsletter). Upoznat/a sam s pravom na povlačenje ove privole, a koje je moguće ostvariti kontaktiranjem udruge na e-mail mnm@mnm.hr ili poštom na adresu Zvonimira Rogoza 3, 10 000 Zagreb, kao i da isto ne utječe na zakonitost obrade podataka prije povlačenja privole. Međutim, u slučaju povlačenja privole nismo u mogućnosti osigurati boravak i sudjelovanje na kampu.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy