Inscripció: III Jornada Formació Crítica
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sexualitat en línia
Enguany la tercera edició de les Jornades de formació crítica organitzades pel Servei de prevenció en drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran CRÍTIC pretén aprofundir en el concepte de “Sexualitat en línia” per donar llum a les noves problemàtiques associades a les violències sexuals en entorns virtuals.

17/02
SEXUALITAT EN ENTORNS DIGITALS.
amb Alba Povedano “Sexologymatters”

La sexualitat és un aspecte tan ampli en la vida quotidiana com als entorns digitals. L’Alba Povedano ens acompanyarà a contextualitzar el concepte de sexualitat en línia per a donar resposta a les necessitats dels i les joves en situacions de risc amb un enfocament específic per l’àmbit professional.
@sexologymatters

10/03
COM HO FEM, AMB EL PORNO?
amb Anna Salvia

Anna Salvia és psicòloga en educació i salut sexual. El seu propòsit és millorar l'educació sexual de persones de totes les edats perquè puguin experimentar la seva sexualitat amb benestar, plaer, confiança, seguretat, consciència i salut. Aquest seminari en línia està dirigit especialment a famílies i professionals. https://www.annasalvia.com/   

07/04
AUTODEFENSA DIGITAL. amb Donestech

Les violències masclistes digitals són un fenomen creixent i d'abast mundial. En aquest seminari en línia s'explicaran els aspectes clau de les ciber-violències digitals per poder identificar-les i entendre l'ecosistema digital en què es produeixen. Alhora, es repassaran les principals eines de l'autodefensa digital feminista i s'abordaran les idees clau per a identificar i donar resposta a aquestes violències des de la perspectiva dels i les professionals. Donestech és un col·lectiva que promou projectes en la intersecció entre el feminisme, la tecnologia i l'empoderament i sobirania digital. En els darrers anys s'ha centrat en l'àmbit de la seguretat digital des d'una perspectiva ciberfeminista, desenvolupant investigacions, formació i altres eines per visibilitzar aquest problema i reforçar les estratègies d'afrontament de les violències en línia, desenvolupant aliances amb xarxes i col·lectives ciberfeministes internacionals i locals. https://www.donestech.net/

Nom i Cognoms *
Lloc de treball *
Entitat, organisme o col·lectiu *
Municipi *
Correu electrònic *
Vull inscriure'm a les següents seminaris en línia
Observacions
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers del Servei de prevenció Crític únicament per a la finalitat d'informar-vos de noves activitats vinculades al Pla de drogodependencies de la Mancomunitat del Galzeran. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació,cancel·lació i oposició tot enviant un correu a critic@eines.coop.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy