DM+ VPISNI OBRAZEC
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV
Obvestilo v skladu s 13. členom Uredbe EU 2016/679 z dne 27/04/2016, v nadaljevanju GDPR (Splošna uredba o varstvu podatkov)
Upravljavec podatkov
Upravljavec podatkov je DM+ Društvo mladih Slovencev v Italiji, s sedežem na naslovu: Ulica Alpe Adria 69, 33049, Špeter, katerega je pravna zastopnica pro tempore predsednica Katja Canalaz. Elektronski naslov: info@dmplus.org
Namen obdelave in pravna podlaga
Obdelali bomo sledeče podatke:

a) Ime, priimek, datum rojstva in davčna številka so potrebni pri sestavi članske knjige, pravna podlaga za obdelavo pa je zakon (ZU 3. julij 2017 št. 117, člen 15).

b) Kraj in datum rojstva sta potrebna za izpolnjevanje pravic in dolžnosti v statutu društva. Pravna podlaga je privolitev.

c) Kraj bivanja, elektronski naslov in telefonska številka so potrebni pri sporočanju o dejavnostih društva, pravna podlaga za obdelavo je privolitev.

d) Fotografije in videoposnetke za objavo na socialnih omrežjih, spletni strani, medijih in za hranjenje v zgodovinskem arhivu društva. Pravna podlaga za obdelavo je privolitev.
Dodatne potrebne informacije za zagotovitev poštene in pregledne obdelave
Dodatne potrebne informacije za zagotovitev poštene in pregledne obdelave Podatke bomo hranili samo dokler boste člani društva ali do termina, ki ga predvideva zakon. Pravico imate do dostopa svojih osebnih podatkov in lahko zahtevate popravek, izbris, omejitev obdelave; pravico imate do ugovora glede obdelave in prenosljivosti podatkov. Pravico imate do pritožbe zoper nadzorni organ na naslov: Garante per la protezione dei dati personali, Piazza di Monte Citorio, 121 00186 Roma ali na spletni
strani www.garanteprivacy.it.

Če ste privolili k obdelavi osebnih podatkov, imate pravico, da slednjo kadarkoli prekličete. Preklic ne bo vplival na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

● Zagotovitev podatkov pod točko a) je statutarna obveznost​ : član mora zagotoviti te podatke, drugače včlanitev ni možna.

● Zagotovitev podatkov pod točko b) je obvezna​ za izpolnjevanje pravic in dolžnosti v statutu društva.

● Zagotovitev podatkov pod točko c)  ​je obvezna za prejemanje sporočil za izpolnjevanje članstvenih pravic in dolžnosti (npr. vabilo na občni zbor); ni obvezna za prejemanje sporočila o dejavnostih društva in partnerjev.

● Zagotovitev podatkov pod točko d) ni obvezna​ in ne prepreči včlanitve v društvo.
Izjava o privolitvi
Podpisani/a član/članica ​glede na informacije predvidene po 13. členu Splošne uredbe EU 2016/679 o varstvu osebnih podatkov, dajem svojo privolitev v skladu s 6. in 7. členom iste Uredbe za:
Dajem svojo privolitev za: *
Required
Dajem svojo privolitev za: *
Required
a) Osebni podatki
Zagotovitev podatkov pod točko a) je statutarna obveznost​ : član mora zagotoviti te podatke, drugače včlanitev ni možna.
Ime *
Priimek *
Davčna številka *
b) Osebni podatki
 Zagotovitev podatkov pod točko b) je obvezna​ za izpolnjevanje pravic in dolžnosti v statutu društva.
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Kraj rojstva *
Naslov *
Poštna številka *
Občina *
Pokrajina *
c) Osebni podatki
Zagotovitev podatkov pod točko c) je obvezna za prejemanje sporočil za izpolnjevanje članstvenih pravic in dolžnosti (npr. vabilo na občni zbor); ni obvezna za prejemanje sporočila o dejavnostih društva in partnerjev.
Zaposlitev / študij / področje zanimanja
Velikost majice
Clear selection
Ali bi sodeloval v kateri od delovnih ekip DM+? (odkljukaj le, če te zanima)
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dm+ drustvo mladih Slovencev v Italiji. Report Abuse