Rezervare loc pentru conferința Five Steps to Entrepreneurial Success - Leading Teams with Excellence cu Todd Geist de la Procter & Gamble și Scott Liston, consultant strategic startup-uri.


Universitatea Ștefan cel Mare Suceava în parteneriat cu Liderii de Mâine Suceava vă invită la conferința pentru studenți: Five Steps to Entrepreneurial Success - Leading Teams with Excellence.

Invitați speciali Todd Geist, director al departamentului Leadership Development din 
Procter & Gamble SUA, companie care deține branduri de renume cum ar fi: Ariel, Gillette, Pampers, Braun și Scott Liston, consultant strategic pentru startup-uri din SUA, situate în top 500. Are o experiență de peste 20 de ani în financial leadership pentru diviziile președinților și vicepreședinților companiilor de vârf.

Când? Marți, 28 februarie, orele 12.00-17.00, Aula Corp E


Pentru participare nu se percepe nicio taxă, dar este nevoie de înregistrare. Rugăm completați câmpurile de mai jos.
Un eveniment susținut de Universitatea Ștefan cel Mare, România Pro Culture (proiectul Liderii de Mâine/ Fitzuica, Startup Europe University Network Erasmus for Young Entrepreneurs, Incubaf, UAGPSPM și CCOC.

Partenerii evenimentului: OTP Bank, JCI, In Business, FizioMed, Termo-Vam.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și Prenume *
Statut *
Facultate *
Telefon *
Email (asigură-te că e scris corect, de forma numeletau@yahoo.com, pe această adresă trimitem confirmarea participării) *
Cum ai auzit de eveniment? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hux.ro. Report Abuse