23. Pohod po poteh Miška Kranjca - subota, 5.10.2019.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do četvrtka, 03. listopada 2019. godine. Odjaviti od izleta se možete do četvrtka, 03. listopada 2019. godine. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Cijena prijevoza je 10 kn i plaća se vozaču, startnina je 5 eura i plaća se kod prijave a tko želi na kraju pohoda može kupit topli obrok za 6 eura. Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Josip Hrešć (098/502-462) i Nevenka Ribarić (095/601-1223). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Mjesto polaska: *
1. Mursko Središće (Autobusna postaja) - 7:30 h
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza je 10 kn, ide se osobnim autima, prijavite se ako možete voziti svojim autom. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona, članstvo u planinarskom društvu) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i facebook stranicama Društva.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy