Rezervare de grup la The Guild Hall

Ne bucurăm că ne-ai ales pentru evenimentul tău! Pentru rezervarea a mai mult de 10 locuri este necesară plata integrală în avans. Factura emisă în urma completării acestui formular trebuie achitată în cel mult 24 de ore. Dacă dorești un spațiu doar pentru grupul tău, recomandăm închirierea unei săli de conferință. Pentru tarife, te rugăm să accesezi această pagină.

Completarea acestui formular nu garantează disponibilitatea locurilor/sălii. Vom reveni către tine pe email.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *

Termeni și Condiții pentru rezervări

  1. Se pot aduce mâncare și băutură din afară sau comanda direct la locația noastră. Totuși, vă rugăm ca la finalul evenimentului să strângeți eventualele resturi/ambalaje/pahare.
  2. Suntem aici pentru a face recomandări de jocuri, însă nu avem întotdeauna disponibilitatea de a le explica în detaliu. Vă recomandăm să urmăriți video-uri de prezentare pentru înțelegerea regulilor de joc.
  3. Mesele și scaunele din sălile de conferință nu se pot muta sau scoate din încăpere. Mesele de la etajul 1 se pot muta doar în cazul rezervării întregului etaj. 
  4. Vă rugăm să vă bucurați de joc respectându-i și pe ceilalți clienți. În spațiu sunt și alte persoane care lucrează, studiază sau se joacă, iar zgomotele puternice sau limbajul nepotrivit deranjează. 
  5. Consumul de alcool este interzis minorilor.
  6. Dorim ca atât voi, cât și ceilalți clienți, să vă bucurați de o experiență de joc cât mai liniștită și fără griji. Din acest motiv, nu permitem accesul copiilor sub vârsta de 14 ani în anticafenea.
  7. Sălile/locurile dorite vor fi blocate doar după achitarea facturii de rezervare - până nu este achitată, este posibil să mai apară și alte solicitări pentru același spațiu.
  8. Data rezervării se poate modifica cu maxim o săptămână înainte, în limita disponibilității spațiului/sălilor. 
  9. Sumele achitate nu se rambursează în cazul anulării cu mai puțin de o saptămână înainte sau în cazul neprezentării participanților.

Ești de acord cu Termenii și Condițiile de mai sus? *
Ce opțiune dorești? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy