Påmelding Nedfall '84
Dette er påmeldingsskjema for den humoristiske, post-apokalyptiske laiven Nedfall '84.
Email address *
Navn
*
Telefonnummer
*
Kjønn
Alder
Er du under 18 år må vi ha bekreftelse fra foresatt
Personlig informasjon
Godtar du at vi deler kontaktinformasjonen din med andre spillere på denne laiven? Hvis nei, er du selv ansvarlig for å kontakte dine medspillere.
*
Er du førstegangslaiver?
*
Roller
Skriv rolleforslaget ditt her
Hva slags type spiller er du? Hva slags type karakterer liker du å spille?
T.R.Ø.N.D.E.R.-faktor
Alle roller på denne laiven har en T.R.Ø.N.D.E.R.-faktor som aktiviserer ulike evner. Hva er din rolles T.R.Ø.N.D.E.R.-faktor?

Fordel 21 poeng på de syv ulike faktorene: TUR, RÅSKAP, ØYEBLIKK, NERD, DEILIG, EMPATISK og RØSLIG. Du må ha minst ett poeng i hver og du trenger ikke bruke opp alle poengene. Dine prioriteringer forteller oss hvilken type rolle du ønsker å spille. Vi skal prøve så godt vi kan å ta hensyn til dine ønsker. Du kan lese mer om T.R.Ø.N.D.E.R.-faktor og evner på nettsiden under "Forventninger".
1
2
3
4
5
6
7
8
9
TUR
RÅSKAP
ØYEBLIKK
NERD
DEILIG
EMPATISK
RØSLIG
Clear selection
Annet
Er det tematikk eller andre ting du er ukomfortabel med å spille på?
Dette er en byggelaiv og det betyr at store og små arbeidsoppgaver av ulike slag skal gjøres. Er det noe i denne sammenheng vi trenger å vite?
Har du noen relevante allergier eller hensyn som vi må ta i forhold til mat? Vi kan dessverre ikke gjøre alle til lags. *
Andre medisinske forhold vi bør vite om?
Vi har soveplasser til alle (hus+telt), men det er lov å bringe eget telt. Alle typer telt er lov i denne settingen. Tar du med eget telt?
Clear selection
Annen relevant informasjon vi trenger å vite?
Betaling
Laiven koster 400 kr. Ønsker du å betale mer? Alt overskudd doneres til Organisasjonen Landsbyen så utbyggingen fortsetter slik at laivstedet kan skinne i årene fremover!

Du er først registrert når du har betalt innen 15. februar. Betalings informasjon finner du på følgende side http://nedfall.landsbyen.org/nedfall-betaling/
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy