Probleem / Feedback / Klacht
Heeft u een compliment of een tip?
Over één van de medewerkers of over de praktijk in het algemeen? Graag vernemen wij waar u tevreden over bent. Een compliment of een tip horen wij natuurlijk altijd graag!

Heeft u een klacht?
Bespreekt uw klacht eerst met uw zorgverlener. Komt u er samen niet uit? vul dan het onderstaande klachtenformulier in. U kunt ook een klachtenformulieren ontvangen van de doktersassistente. Binnen een week ontvangt u dan een ontvangstbevestiging en informatie over de afhandeling van de klacht.

Waarover kunt u klagen?
U kunt klagen over zorgverleners en faciliteiten van Praktijk St. Pieter. U kunt een klacht doorgeven over de medische behandeling, de bereikbaarheid, de manier waarop er met u wordt omgegaan of over de voorzieningen in het gebouw etc.

En dan?
Wij nemen zo snel mogelijk, in elk geval binnen een werkdag, contact met u op om de klacht met u te bespreken. Wij willen graag samen met u kijken welke op oplossingen mogelijk zijn. We gebruiken uw klacht daarnaast ook om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht u hiermee niet tevreden zijn dan kunt zich altijd vervoegen bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg, zie hier beneden


Externe klachtenregeling:
Wij zijn aangesloten bij Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg.

Klacht indienen:
Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA EINDHOVEN
Telefoon: 088- 0229100
(op maandag tot en met donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
Email: info@skge.nl
https://www.skge.nl/

Ik heb een *
Ik heb hierover het volgende te zeggen: *
Your answer
email-adres of tel. nummer (alleen als u antwoord verwacht)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service