Aanmelden voor Compliance in 7 stappen
Speciaal voor OJ-leden en juristen die te druk zijn een hele dag op locatie door te brengen, is deze avondworkshop Compliance in 7 stappen ontwikkeld die wordt verzorgd door Roland Notermans van https://www.decomplianceacademie.nl. De factuur in het kader van je deelname ontvang je dan ook direct van hem.

Deel I van de Compliance workshop is naar keuze op 16 mei of 4 juli in het EmmaHouse.
Als je er voor kiest ook deel te nemen aan de verdiepingsavond: deze vindt plaats op 19 september, ook in het EmmaHouse.
De aanvangstijd is telkens om 18:15 uur. Er is gelegenheid van tevoren pizza te eten. Geef dat hieronder even aan.

Alle cursussen, meetings, workshops en leergangen organiseren we als OJ (of helpen we organiseren) zonder winstoogmerk. Ook dat collectieve aspect is deel van de netwerkgedachte. OJ heeft dus slechts een faciliterende rol en verdient niets aan jouw eventuele deelname. Het wordt mede mogelijk gemaakt door netwerkleden die maandelijks een bijdrage in de pot storten.
Ik meld me aan: *
Vermeld hieronder je volledige naam
Ik meld me aan voor de volgende cursusavond(en): *
Voor deelname aan deel 1 kun je kiezen uit twee data. Als je zowel aan deel I als aan deel II (de verdiepingsavond) wilt deelnemen, zet hieronder dan 2 vinkjes
Required
Je investering / de kosten *
Deelname staat voor iedereen open. Netwerkleden krijgen een korting op deze cursus. Bijdragende netwerkleden krijgen een extra korting, omdat zij het met hun bijdrage mogelijk maken dat OJ belangeloos activiteiten zoals de OJ Academy organiseert. Meer info vind je op http://www.ondernemendejuristen.nl/lid-worden/#aansluitvormen. Voor iedereen die hierbij meteen aangeeft deel te nemen aan beide avonden geldt een extra korting van € 20. Alle prijzen zijn excl. BTW.
Required
Je factuurgegevens *
Op welke bedrijfsnaam en adres wil je de declaratie voor je deelname ontvangen?
Je e-mailadres *
Geef een werkend e-mailadres op voor communicatie ihkv de leergang en de digitale factuur
Je mobiele telefoonnummer *
Zodat de docenten je kunnen bereiken mocht dat nodig zijn
Ik eet graag pizza mee van tevoren *
Geef hieronder even aan of je van dit aanbod gebruik maakt en welke (eventuele di)eetwensen je hebt. Je bijdrage voor de pizza kun je ter plekke cash voldoen of later overmaken.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of OndernemendeJuristen BV. Report Abuse