Presentació del Manual de Gestió Rural de la Serra de Tramuntana
Ens plau convidar-vos a l'Acte per la Serra del mes de setembre de Tramuntana XXI, la presentació del "Manual de Gestió Rural de la Serra de Tramuntana".

Aquesta publicació pretén ser un document pràctic, perquè els gestors del territori disposin d'informació útil de les possibles activitats de la Serra i de referències administratives o empresarials. Per elaborar-ne el contingut, s'han convocat a més de trenta experts que han aportat les dades essencials de la seva especialitat per a la seva aplicació a la Tramuntana.

El Manual consta de 6 blocs temàtics amb un total de 46 fitxes, on cada una resumeix el valor cultural i històric vinculat a cada activitat amb informació per a la gestió dels diferents àmbits d'una finca rural, combinant els sabers populars de generacions de pagesos que han treballat a les nostres muntanyes amb pràctiques modernes.

Per presentar el Manual de Gestió Rural de la Serra de Tramuntana, comptarem amb un convidat molt especial, el zoòleg i naturalista Jordi Sargatal, exdirector del parc dels Aiguamolls de l'Empordà i de la Fundació Territori i Paisatge i Joan Mayol, coordinador de la publicació i membre de Tramuntana XXI.

Jordi Sargatal emmarcarà el document en les pràctiques per la bona gestió ambiental dels espais rurals i els canvis que han succeït arran de la crisi agrària i les variacions de la propietat en aquests àmbits. Així mateix ens parlarà dels orígens de custòdia del territori i els objectius finals, així com una proposta interessant sobre la prevenció d'incendis forestals.

Quan? 14 de setembre, a les 19.00

On? Costa Nord, Valldemossa.

Us hi esperem! 

Nom i llinatges *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Nom i llinatges acompanyant
Your answer
Correu electrònic acompanyant
Your answer
Ets soci?
Col·labora
Si encara no ets soci de Tramuntana XXI i t'agradaria ser-ho pots inscriure't a https://iniciativesxxi.com/ca/tramuntana-xxi/fes-te-soci/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service