Sol·licita el teu pressupost
Empleneu aquest formulari per sol·licitar el pressupost per la vostra empresa, club o entitat del servei de gestoria i assessorament de Jocnet Gestió Esportiva.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms *
Telèfon
Nom de l'empresa, club o entitat *
Tipus d'empresa, club o entitat *
Serveis que necessiteu *
Selecciona tots els serveis que voldríeu rebre
Required
Nombre de treballadors de l'empresa, club o entitat *
Escriu un número entre 1 i 50. Si teniu més de 50 treballadors, escriu el número 50.
Nombre de factures mensuals (aproximat) *
Tenint en compte factures de compres i factures de vendes
Explica'ns les vostres necessitats *
Fes-nos una breu descripció del vostre cas i què necessitaríeu
Nota legal
Les dades que vostè proporciona seran introduïdes en un fitxer propietat de Jocnet Gestió Esportiva, S.L amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud i rebre informació de properes activitats organitzades per aquesta empresa.
L'informem que les seves dades personals són tractats de conformitat amb el que s'estableix en el Reglament(UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 protecció de dades de caràcter personal. El responsable del tractament de les seves dades és JOCNET GESTIÓ ESPORTIVA S.L. NIF B-66478710 amb la finalitat d 'atendre a les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com emetre informació tècnica, comercial o publicitària sobre els nostres productes i serveis per via electrònica. El tractament de les seves dades està legitimat pel consentiment. Les seves dades no podran ser objecte de tractament per terceres empreses. Finalment li avisem de què teniu l’opció exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: jocnet@jocnet.info o bé a l'adreça: Carrer de la Comarca, 49, baixos 3r, 08700 Igualada (Barcelona) Tel.+34 936 782 141.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of JOCNET.